Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 23.6.2020 8:36:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Svasta svasta slatko
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 23.6.2020 9:59:39
|
|
|
|
bikicaV
|
Sad moze sladoled
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 23.6.2020 10:00:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja upravo jela burek koji mi se danima jede. I onda kukam za kg 😕
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 23.6.2020 10:00:25
|
|
|
|
Filadendronka
|
Borovnice
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 23.6.2020 10:08:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao Fil, meni se jedu američke palačinke sa borovnicama
< Poruku je uredio Ana RR -- 23.6.2020 10:20:28 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 23.6.2020 10:09:49
|
|
|
|
bikicaV
|
E to nisam nikad jela. Sa borovnicama , mislim
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 23.6.2020 12:29:48
|
|
|
|
vocicana
|
Jede mi se neki pudingast kolac sa piskotama i nekim jagodama, nekim svezim vocem.
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 23.6.2020 15:42:20
|
|
|
|
emicaa
|
Burek 😬
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 23.6.2020 15:56:25
|
|
|
|
branki*
|
sve i nista... mogla bih rizoto sa morskim plodovima.
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 23.6.2020 15:57:57
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Burek 😬 Ja jutros jela. Vruc 👌
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 23.6.2020 19:26:14
|
|
|
|
bikicaV
|
Kupili tresnje
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 23.6.2020 19:48:31
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj i meni borovnice
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 25.6.2020 12:29:42
|
|
|
|
branki*
|
zdenka...navukla sam se na zdenku,inace,kao dete je nisam jela nikako.jede mi se dobar sendvic.
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 25.6.2020 12:56:30
|
|
|
|
bikicaV
|
Sladoled
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 25.6.2020 13:00:44
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: branki* zdenka...navukla sam se na zdenku,inace,kao dete je nisam jela nikako.jede mi se dobar sendvic. citiracu sebe prve dve godine sam studirala u kragujevcu,pa se onda prebacila u beograd.dok sam bila u kg,radila sam u butiku u trznom centru jednom i onda u toku radnog vremena narucimo sendvic da nam donesu iz nekog fast fooda ili vec odakle ,ne secam se. poenta mog pisanja je da mi se taj sendvic jede...ima li kragujevcanki na forumu ne da je bio dobar...miina,meki hlepcic duguljasti,ogroman,unutra nema sta nema,topao,,slasan,uhhh...e,on mi se jede.
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 25.6.2020 17:05:09
|
|
|
|
mama Jo
|
Jede mi se dobar rostilj
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 26.6.2020 0:19:45
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Branki kako si ga opisala i meni se sad jede taj sendvic 😂 Inace i ja sam prvo u Kg-u strudirala, pa se prebacila za Bg. IZVORNA PORUKA: branki* IZVORNA PORUKA: branki* zdenka...navukla sam se na zdenku,inace,kao dete je nisam jela nikako.jede mi se dobar sendvic. citiracu sebe prve dve godine sam studirala u kragujevcu,pa se onda prebacila u beograd.dok sam bila u kg,radila sam u butiku u trznom centru jednom i onda u toku radnog vremena narucimo sendvic da nam donesu iz nekog fast fooda ili vec odakle ,ne secam se. poenta mog pisanja je da mi se taj sendvic jede...ima li kragujevcanki na forumu ne da je bio dobar...miina,meki hlepcic duguljasti,ogroman,unutra nema sta nema,topao,,slasan,uhhh...e,on mi se jede.
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 26.6.2020 6:19:22
|
|
|
|
bikicaV
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Branki kako si ga opisala i meni se sad jede taj sendvic 😂 Inace i ja sam prvo u Kg-u strudirala, pa se prebacila za Bg. IZVORNA PORUKA: branki* IZVORNA PORUKA: branki* zdenka...navukla sam se na zdenku,inace,kao dete je nisam jela nikako.jede mi se dobar sendvic. citiracu sebe prve dve godine sam studirala u kragujevcu,pa se onda prebacila u beograd.dok sam bila u kg,radila sam u butiku u trznom centru jednom i onda u toku radnog vremena narucimo sendvic da nam donesu iz nekog fast fooda ili vec odakle ,ne secam se. poenta mog pisanja je da mi se taj sendvic jede...ima li kragujevcanki na forumu ne da je bio dobar...miina,meki hlepcic duguljasti,ogroman,unutra nema sta nema,topao,,slasan,uhhh...e,on mi se jede. Taj vas sendvic
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 26.6.2020 6:47:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Vocna salata
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 26.6.2020 9:41:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Mekike sa grčkom fetom.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 26.6.2020 10:51:37
|
|
|
|
bikicaV
|
Bas nista. Jela mi se lubenica.
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 26.6.2020 14:25:58
|
|
|
|
mama Jo
|
Sladoled
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 30.6.2020 6:02:38
|
|
|
|
bikicaV
|
Cokoladica uz kafu.
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 30.6.2020 8:30:15
|
|
|
|
mama Jo
|
Lubenica vec par dana
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 1.8.2020 13:46:20
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Branki, kako si opislaa taj sendvic sad se i meni jede. Mada ja bi i sampitu 😊
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Faširane snicleRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
Glasan za imeGlasaj za imeMoj muž i ja se nikako ne možemo složiti oko imena za našu djevojčicu. Molimo za mišljenje drugih. Ovo je nas uži izbor.Karla (
9%)
Mila (
35%)
Mikaela (
5%)
Lara (
27%)
Eva (
11%)
Saša (
13%)
Ukupan broj glasova: 457Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!