Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 18.10.2013 15:33:37
|
|
|
|
Anoniman
|
bolje da ne citam sta je sve ovde pisano jedu mi se krofne. i jede mi se bilo sta sto nisam ja kuvala.
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 18.10.2013 15:37:41
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha...Kseno, dodji kod mene danas na krofne
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 18.10.2013 15:37:56
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: ksena bolje da ne citam sta je sve ovde pisano jedu mi se krofne. i jede mi se bilo sta sto nisam ja kuvala. Ksenooo, pa kao da sam ja napisala.
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 18.10.2013 15:41:48
|
|
|
|
Verolina
|
I da dodam, baklava s pistacima, ali onakva kakvu sam jela u Turskoj.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 18.10.2013 15:43:15
|
|
|
|
lesica
|
Verolina, prokletnice... nemam pistaće ali imam orahe i bademe.
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 18.10.2013 15:44:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Krompiruša (koja se upravo peče u rerni )
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 18.10.2013 15:47:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ha ha ha...Kseno, dodji kod mene danas na krofne stizem!! ispunjavaju oba uslova - krofne i nisam ja pravila a ako malo zakasnim, to je zato sto sam svratila do ane na krompirusu. pa jos ako mi kaze da secka krompir na kockice, a ne renda....uh....a ja mogu da ti ponudim grcku baklavu, ima jedna poslasticarnica sa fantasticnim "siropjasta" (baklave, kadaif i tako to...)
< Poruku je uredio ksena -- 18.10.2013 15:48:51 >
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 18.10.2013 16:38:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Kseno, pa ne može drugačije, moraju da budu kockice evo još je vruća A meni donesi jedan kadaif, mmmmm.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 18.10.2013 16:45:02
|
|
|
|
Olga75
|
meni se jede dinstani kupus odoh da napravim
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 18.10.2013 16:49:04
|
|
|
|
NadaR
|
Burek sa mesom . Onaj pravi da se cijedi ulje
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 18.10.2013 16:52:37
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Verolina, prokletnice... nemam pistaće ali imam orahe i bademe.
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 18.10.2013 16:52:59
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: ksena IZVORNA PORUKA: Verolina Ha ha ha...Kseno, dodji kod mene danas na krofne stizem!! ispunjavaju oba uslova - krofne i nisam ja pravila a ako malo zakasnim, to je zato sto sam svratila do ane na krompirusu. pa jos ako mi kaze da secka krompir na kockice, a ne renda....uh....a ja mogu da ti ponudim grcku baklavu, ima jedna poslasticarnica sa fantasticnim "siropjasta" (baklave, kadaif i tako to...) Pojela sam tri. Na usi ce mi izaci
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 18.10.2013 17:33:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Kseno, pa ne može drugačije, moraju da budu kockice evo još je vruća A meni donesi jedan kadaif, mmmmm. oooooo....dogovoreno!!!
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 18.10.2013 17:42:32
|
|
|
|
smeško
|
Jedu mi se krofne sa džemom!
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 18.10.2013 18:59:40
|
|
|
|
smeško
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR meni se jede dinstani kupus odoh da napravim I ja sam danas spremala dinstani kupus!
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 18.10.2013 21:18:52
|
|
|
|
Leax
|
Eh, a meni se jedu princes-krofne .Samo jos da nadjem vremena da ih napravim
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 18.10.2013 22:49:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ih imam u frizideru, princes krofne, ali me mrzi da ih uzmem, tj. grize me savest jer sam upravo dosla sa aerobika ne znam sta da radim
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 18.10.2013 22:52:23
|
|
|
|
madre
|
pa to ti samo govori da ne treba vise da ides na aerobik
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 18.10.2013 22:54:25
|
|
|
|
jole82
|
krofne sa cokoladom
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 18.10.2013 23:02:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: madre pa to ti samo govori da ne treba vise da ides na aerobik haha tek sam posla pojescu jednu, trener ne mora da zna, a imam i vanilice
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 18.10.2013 23:19:44
|
|
|
|
Dani.kv
|
Pojela sam burek i sad mi je mukaaa
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 18.10.2013 23:30:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni kada se jede burek ukazuje samo na jedno na
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 18.10.2013 23:53:39
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Meni kada se jede burek ukazuje samo na jedno na Meni se uvek jede bilo trudna ili ne a sad trenutno bi mogla peceno kestenje i kolu
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 19.10.2013 12:43:17
|
|
|
|
lokica77
|
mmmm moskva snit...ili mozda bokina torta...ili.. ufff moracu nesto da smuckam danas
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 19.10.2013 22:23:55
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Ja ih imam u frizideru, princes krofne, ali me mrzi da ih uzmem, tj. grize me savest jer sam upravo dosla sa aerobika ne znam sta da radim Pa kako neznas sta da radis zovi nas u goste
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.