Dora -> RE: Da li moram da se porodim u gradu u kom mi se vodi zdravstvena knjizica? (6.3.2010 16:42:35)
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: liliana Tasha, tako bi trebalo. Ali, oni mogu u uputu napisati one "fore" usled nedostatka ovoga ili onoga, zatim indikacije i ikontraindikacije usled korišćenja određene terapije u trudnoči (iako nisi uzimala nikakve lekove), zatim ima tu brdo sitnih caka kako da dođeš do onoga što želiš. bitno je samo da ti to tvoj doktor napiše, a to svakako prolazi na komisiji za ovjeru uputa. Znam, zato sam gore i napisala da je možda ta žena želela da se porodi baš u BG i da je možda dr koji je rekao da je hitan slučaj, podmićen. Možda grešim dušu, ali ja više zaista ne verujem u te "strašne" priče. Neka se svako raspita o tome šta mu je besplatno a šta nije i neka se pruža koliko može, a ne posle kuku-lele! Tašo, taj doktor je rekao da je porođaj bio hitan. I tu ne treba polemisati osim ako neko ima dokaza protiv njega da je podmićen. E, to što je on možda bio podmićen ne treba kriviti samo porodilju već treba malo opaliti po doktorskoj mafiji. Zbog te mafije ne treba bilo koja šuša iz neke službe da dovodi u pitanje izveštaj jednog doktora. Pa, majku mu, gde će nas to dovesti[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] I kako ja onda sa izveštajem od mog doktora mogu da odem negde, ostvarim neka prava a da mi ne kaže neko tamo "Pa, taj tvoj doktor je možda podmićen, izveštaj nećemo priznati".
|
|
|
|