Maslacak15 -> RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo (15.6.2013 17:39:15)
|
Ne znam Nina ni ja sama, pa ne jedem nista posebno, cak mislim i da ne jedem specijalno mnogo. Cini mi se samo da otkako dojim mnogo vise sam zedna pa uzimam dosta tecnosti. Ali upravu si, mislim da je pre u pitanju sastav nego kolicina mleka, tj da je iz nekog razloga masnije nego sto je to uobicajeno. Citala sam da sastav humanog mleka sto se tice ugljenih hidrata i proteina malo varira izmedju zena ali da procentualna zastupljenost masti moze bas da se razlikuje. Nisam mrsa, ali nisam ni debela, BMI indeks mi je sad posle porodjaja 24 sto nije tako puno. Jedina dva poroka su mi majonez i nutela[sm=smiley1.gif]. Ali sam definitivno u cudu, posto sam prvog sina dohranjivala masovno jer je moja produkcija bila na minimumu. Sto se tice napredovanja u drugoj polovini prve godine normalno je da deca uspore dobijanje na kilazi. Mi smo imali sa 6 meseci vec 10 kila ali smo proslavili prvi rodjendan sa "samo 12" a evo pola godine kasnije, danas mu je tacno 18 meseci ima 13,4 kg i 85 cm. [sm=smiley1.gif] Puno pozdrava za tebe i devojcicu.
|
|
|
|