Filadendronka -> RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo (14.5.2019 14:00:46)
|
Dunja, hvala, bas super sto klopaju tako dobro. Kada je rec o nadolazenju mleka, takodje mi nocu bude frka. Moram da zalepim one jastucice za dojilje na spavacicu/pidzamu posto inace mleko curi na sve strane. Jaksa uglavnom trazi nocu na tri sata da klopa, tako da ne kriziram bas kao ti. Smanji uvece kolicinu tecnosti koju konzumiras, kod mene je to dvoje definitivno povezano. IZVORNA PORUKA: dunja RR Bravo Fili! E baš su nam njopalice bebice, neka su nam žive i zdrave [sm=smiley27.gif] Ja imam sada problem, sa mlekom, previše se stvara, grudi su mi stalno pune, a valjda je i mleko ojačalo, pa ona prespava noć, spoji i po 6 sati, a ja hoću da puknem. Slaba vajda od buđenja, spava kao top. Počela sam da je budim sa vežbicama za stopala, jedino to pomaže. Jer u protivnom, ne gine mi mastitis, u grudima bude po kilo mleka, u svakoj. Lepo ona klopa, skoro pa smo uduplali težinu sa rođenja, i vesela je, nasmejana, zadovoljna, ali plašim se da ja ne zaglibim sa grudima. Pravim pauzu sa fitolatom :D
|
|
|
|