Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 6.7.2016 8:58:00
|
|
|
|
Khaleesi
|
Bravo za bebce Moja mala ima 9 mes 8,690 kg i 64 cm
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 6.7.2016 9:03:41
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: Unina mama Nora rodjena sa 3900, duzina 52 izasle sa 3700 19 dana 4320 duzina 60 I mesec 4750, duzina 60, merena u bolnici poslednja kontrola Norina bila 4.1.2015 tezina 5350 duzina 64m i jeste dugacka i to bas, sve joj ide u noge i obraze, Evo i nas kontrola 4.2. 2015, imamo 2 meseca i 3 nedelje nepune tezina 6150 duzina 66, 5 cm obim glave 41, 5 Danas sa punna 4 meseca 7100, 70 cm , obim glave 43,5 Sa punih 5 imala 7700 I 72cm Sa 7.5 meseci 9kg i 77cm. Obim glave 46
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 6.7.2016 14:59:46
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Joj UM N je prava manekenkica. A ima to i svojih praktičnih strana, kad je beba teška strada kičma. Mislim na maminu kičmu
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 6.7.2016 15:01:16 >
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 6.7.2016 15:12:08
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Lisa da, sva ide u duzinu jede odlicno ,ali nikako ne postaje krofnasata beba
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 9.7.2016 13:32:28
|
|
|
|
vocicana
|
Danas tri meseca. POrasli 5 cm, dodali 1080 gr, sada imamo 6280gr. sine!
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 12.7.2016 19:00:09
|
|
|
|
emicaa
|
Moj mali gospodin je za dva dana dobio 50 grama
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 12.7.2016 20:02:47
|
|
|
|
eca89
|
Super Emice !
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 12.7.2016 20:55:41
|
|
|
|
isidora88
|
Bravo za bebice
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 14.7.2016 6:41:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK Sa mesec i deset dana smo imali 3220gr :) Rodjena sa 2kg. Sa dva meseca 3900 gr i 52 cm
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 14.7.2016 7:14:14
|
|
|
|
vocicana
|
za Emicu, za Ivanu, samo neka nastave da se zabuckavaju i rastu, nista lepse.
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 19.7.2016 4:29:49
|
|
|
|
Visnjabg
|
Moja beba je rodjena sa 2300gr, sa mesec i 12 dana 3560gr
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 19.7.2016 6:48:57
|
|
|
|
vocicana
|
Visnja, kako nam lepo napreduju decica! Emice jedva cekam vas prvi mesec da vidimo kako je sisoje
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 3.8.2016 8:39:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Rodjen 3.850gr /53cm ...izasli sa 3.600 I mesec 5 kg /56,5 cm II mesec 6 Kg/ 61 cm Bas se sad izduzio
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 12.8.2016 21:34:49
|
|
|
|
vocicana
|
Danas smo isli u savetovaliste sa 4 meseca. Ima 7380 gr i 66 cm dug. Kada se nisam onesvestila. Stalno sam u tripubila zadnjih mesec dana, da manje jede, da nije dodao dovoljno kilaze, pojela sam se ziva! Sada vidim da sam to uradila u prazno, since je super! Dobili smo dozvolu da pocnemo sa pahuljicama
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 12.8.2016 21:47:36
|
|
|
|
Mala Elena
|
Extra Voci, Emice! Mi u ponedeljak na merenje, mada samo kilazu, jer Boze moj sada praktikuju merenje duzine na tri meseca Voci , moja je sa 5m imala toliko..
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 12.8.2016 21:52:21
|
|
|
|
vocicana
|
Ja sam se htela onsevestiti veruj mi, jer nedavno sam pitala koliko je normalno da napreduju u 4-om mesecu svi kazu ne kao u prva tri, on se odvalio, ali vratili smo se na formulu NAN 1 pro, pa valjda je hranljivije Majko moja, zato je dr verovatno rekla da mozemomalo sada sa pahuljicama i polako da uvodim cvrstu hranu. Msm super, on je rodjen sa 3120 gr 48 dug, bas se izduzio i dobio ozbiljnu facu, bas je med. Ali sam se malo
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 12.8.2016 21:59:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Voci,bravooo!
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 12.8.2016 22:42:11
|
|
|
|
vocicana
|
Celog sam dana pod utiskom Icka, ali najpozitivnijem mogucem,NAN sensitive je ipak slaba formula ali je za grceve majka jana, zaista. Nisam mogla da poverujem ni ocima ni usima.
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 23.8.2016 13:46:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK IZVORNA PORUKA: IvanaSK Sa mesec i deset dana smo imali 3220gr :) Rodjena sa 2kg. Sa dva meseca 3900 gr i 52 cm Sa tri meseca i deset dana 4700 gr i 56.5 cm
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 23.8.2016 15:29:40
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops I sa godinu dana 9580gr i 74cm IZVORNA PORUKA: choopa choops Mala ima 15,5 mj i 78cm. Juče smo se mjerili, pa da upišem. Za kilažu ne znam, znam samo da je ovako na oko duplo lakša od svih beba u okolini, čak i onih mlađih I još malo pa punih 18mj. 83 cm 10kg 800gr Mišavo majkino koprcavo
< Poruku je uredio choopa choops -- 23.8.2016 15:32:53 >
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 23.8.2016 19:16:07
|
|
|
|
Mala Elena
|
choopo P.sa 6m i 3n imala 7750g, 70cm.
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 23.8.2016 22:14:40
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: choopa choops I sa godinu dana 9580gr i 74cm IZVORNA PORUKA: choopa choops Mala ima 15,5 mj i 78cm. Juče smo se mjerili, pa da upišem. Za kilažu ne znam, znam samo da je ovako na oko duplo lakša od svih beba u okolini, čak i onih mlađih I još malo pa punih 18mj. 83 cm 10kg 800gr Mišavo majkino koprcavo Ja ne mogu da verujem,kad sam je videla na slici sa nekih... ne znam 4,5 meseci bila je prava krofna. Cini mi se bese neki komentar: "ko da je ovo dete tebe rodilo a ne ti njega" Mi se nismo merili od godine,sad cemo na sistematski za vrtic pa da vidim koliko smo napredovali. Mada svakako vise ide u visinu...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 24.8.2016 0:11:40
|
|
|
|
choopa choops
|
Je l' da? Bila je bukvalno kao sumo rvač, šlaufi na sve strane A sada kao glista Ja sam se brinula za L i M jer su "mršavi" a onda mi je njihova dr rekla da "ne lupetam" da su mi djeca zdrava i prava, jer im je zdravstveni karton skoro prazan i da to znači da je sve u redu. Tako mi je i ovaj put rekla da se ne sekiram. Ali majka ko majka, ja bi da oni ipak malo više jedu i da su malo deblji... Da, od godine dana svi se nekako izduže više :-))))
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 24.8.2016 7:01:24
|
|
|
|
serpica
|
Chupa moje ni jedno dete nije bilo nikada krofnasto,od rodjenja su mrsavi ali sto kazes zdravi,to je i najbitnije,i ja se brinem sto ne jedu ali racunam sad su veliki pa kad ogladne trazice valjda.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 24.8.2016 7:53:15
|
|
|
|
vocicana
|
mame i bebice! Kakav li ce D da bude, ipak je ovo malo mnogo! Sada sam zabrinuta, on ce biti kao kiklop ako ovako nastavi.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?