Anarunika -> RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo (9.6.2016 23:33:32)
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: Anarunika Vidim da nisam pisala ovde dugo. Živa je na poslednjem pregledu bila visoka 77cm. A kilaža je tu neg okode 11 kg. Ima sada 16 meseci tada je imala 15,5 otprilike. Dobra je,lepo napreduje [sm=smiley1.gif] A mi sa 12m visoki 80cm mislim da je onda sestra pogresila merenje,za kilazu sam sigura jer sam videla cifre na vagi al duzina?[sm=zmeden.gif] a mladji smo od vas... Šerpice, i meni su tako izmerili Aruna na 124 cm a ja znam da nosi 128 broj koji mu je sasvim taman. I onda sam nešto ubrzo opet dolazila u DZ i izmerila ga kada ono tačno 127 cm. Moguće da su pogrešili ,pogotovo kod bebica to je toliko odokativna metoda da je uopšte ne treba shvatati ozbiljno. Najbolje ti vidiš svojim očima ,pa ako misliš da nije bebac toliki onda verovatno nije. Mada nije nemoguće da bebe budu toliko visoke sa 12 meseci, jedan naš drugar koji je dan mlađi od Žive je imao 79 cm kada je ona imala 73cm. A imamo drugog drugara koji je dva meseca stariji od Žive a ona krupnija od njega. PO visini su isti a po kilaži bi u zubima mogla da ga nosi [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|