Zemunka85 -> RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo (23.3.2013 19:10:54)
|
Sanchy, cini mi se da je post za mene. Ako jeste, hvala na komplimentu i konstataciji. Ovako, njen komentar je zvucao "Jeste bili na kontroli kod fizijatra?" (bila je zakazana za 26.11.) Ja "Iskreno nisam..." ona "Iskreno cu vas ubiti. Nisam ja vas bzv tamo slala. Vi znate da je vase dete u pocetku pokazivalo blagi zaostatak, da je imalo hiperbilirubimiju tri meseca. Takva deca se prate" ja "Da li postoji nesto konkretno zbog cega nas opet saljete?" ona "Ne. U stvari ... ona bi trebala cvrsce da sedi u svom uzrastu, mislim ... sve je to kod beba od-do, ali fizijatar je tad napisao da je potrebna kontrol ....". E sad - u pravu je. Ja znam da sam trebala otici, ali taj dan je, secam se, bilo bukvalno vanredno stanje zbog hladnoce i snega, ja sama kod kuce sa detetom od 3meseca ... i ne odem". Imali smo jos 100 pregleda posle toga kod pedijatra, nista nije pitala. U sustini, mi smo tada bili poslati jer iz pozicije kada je na ledjima, kada je uhvati za prstice da se digne, glavica je ostajala. Fizijatar nije imao nikakve zamerke, sem poziciono nosenje ono. Tako da tu kontrolu nisam tooooliko ozbiljno shvatila. A sad u utorak, cera toooliko nije htela da saradjuje, da se bukvalno vukla unazad, a kamoli da sedi i zena pogresno zakljuci. Ona u sustini sedi sama. Ne dugo i ne cvrsto, ali ne i nikako, kao kod pedijatra :-) . Tako da kilazu nije ni pominjala u tom kontekstu. I ok, otici cu, ali lekari ko lekari, ima da nadju opet neku zamerku, pa ... i ovaj put da se ja pitam, ne bih isla, pa i na svoju odgovornost, ali trezice mi izvestaj. Zakazala sam za 16.5. Inace moja beba je udvostrucila kilazu, negde posle 4. meseca i nije bilo nikakvih zamerki tad :-) . Ne znam sta se zena okomila na nas poslednji put :-) . Salim se :-) . Jako mi se svidja nasa DR i i ja takodje mislim da je odgovorna i posvecena.
|
|
|
|