Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tus kabina ili kada 12.3.2015 19:17:38
|
|
|
|
amdn
|
TUS i KADA volim da se tusiram bas dugo pa pre tus kabina, ali smo 2011 kad smo renovirali stan ipak kupili novu kadu jer je prakticnija, klinac voli da se brcka i zbog pranja nekog vesa....
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 24.4.2015 19:36:14
|
|
|
|
Figaro88
|
Mi planiramo na leto da izbacimo kadu i ubacimo tus kabinu.Kada je pocela uzasno da me nervira,grozna je,neka plasticna,predpostavljam da su birali najjeftinije kada su pravili zgradu
|
|
RE: Tus kabina ili kada 24.4.2015 19:38:30
|
|
|
|
Maraj
|
Uf ovo je tema sada za mene. Treba da renoviramo kupatilo. Naravno dilema tus ili kada. Do sad smo imali kadu i izgleda da cemo je ostaviti zbog deteta...
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 24.4.2015 19:45:14
|
|
|
|
Figaro88
|
Dok su mali kupaju se u kadici,posle kada pocnu da stoje-svejedno je.Jedino je bitno sta tebi odgovara zbog saginjanja.Andrea sad vec pocinje sama da se kupa pa i za nju odgovara tus,a obozava da se brcka tako da ce se sigurno buniti.
|
|
RE: Tus kabina ili kada 14.8.2015 10:24:30
|
|
|
|
Ivanamari
|
Čuj, kada je u svakom slučaju veća i lakša za održavanje, ali tuš kabina čini kupaonicu većom, bude više prostora. Mi kod kuće imamo tuš kadu i super nam je to, možeš pogledati par savjeta u vezi tuš kabina i tuš kadi... Nadam se da sam barem malo pomogla :)
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 15.1.2016 10:47:28
|
|
|
|
Loreta
|
Pozdrav drage žene i cure :) ! Hm... kada i mene živcira iskreni, previše mi mjesta zauzima, a kupatilo mi je iovako ionako jako maleno... mislili smo staviti tuš kabinu, pa mi je prijateljica rekla da to ne radim, da cu poludjeti s čišćenjem iste... pa sad neznam ni sta da radim... mozda da uzmemo tuš kadu mi je palo na pamet, da je manja od obične, a opet veća od tuš kabine, čitam tekstove po netu, neke sam našla u vezi tuš kade, ali nije baš da ih ima puno...Lijepp pozz !
< Poruku je uredio Loreta -- 15.1.2016 10:49:34 >
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 13.3.2016 16:11:42
|
|
|
|
aleksandrici
|
I ja sam zamenila kadu novom tuš kabinom.Nisam oduševljena upravo zbog čišćenjua.Toliko onih sitnih rupica,ne možete rukom preći i obrisati.Kupovala sam razne raspšivače ali ni oni ne deluju.Već je potamnela ona guma pored,nije više bela.Deluje da je staro kupatilo od 10 godina a nije,nema ni godinu dana.Kada je zakom,ali sad je kasno da bilo šta kažem.Nezadovoljna 100 %.Čak su me i kolegenice savetovale da to ne radim jer nisu ni one zadovoljne a ja nisam poslušala i sad mi je žao.Nema mi pomoći nego da gledam onu žutu gumu i da se nerviram.A platila sam je debelo i to onu najskuplju,računam ako je najskuplja da je i najbolja.Nažalost,nije tačno.
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 13.3.2016 17:46:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja ne volim tus kabinu. Imam kadu i zadovoljna sam time.
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 30.3.2016 11:18:21
|
|
|
|
anitamancic19
|
Ja sam se opredelila za tuš kabinu, i to pekiranu sa kliznim vratima, zbog uštede prostora u kupatilu.
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 30.3.2016 13:02:11
|
|
|
|
anitamancic19
|
Nešto ovako:
< Poruku je uredio branki RR -- 31.3.2016 10:54:55 >
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 31.3.2016 8:47:32
|
|
|
|
nikiteki
|
Mi imamo kadu
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 31.3.2016 15:07:00
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja kadu nikada ne bih menjala za tus kabinu. Ama, nikad
|
|
RE: Tus kabina ili kada 12.8.2017 14:38:39
|
|
|
|
krin 40
|
Kada je moja ljubav
|
|
RE: Tus kabina ili kada 1.9.2017 23:19:24
|
|
|
|
dddaca
|
Kada ako mogu da biram, ako ne, dobra je i tus kabina
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 2.9.2017 7:47:10
|
|
|
|
isidora88
|
Definitivno kada, samo nikako da stavimo zavesu ili paravan. Imamo veliko kupatilo pa muz planira da stavi i tus kabinu jednog dana
|
|
RE: Tus kabina ili kada 11.9.2017 19:46:08
|
|
|
|
Dragce86
|
tus kabina - brzo, prijatno i efikasno :P
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 19.10.2017 14:49:53
|
|
|
|
Dragica Draga
|
I ja isto mislim da je stvar navike. Imamo kadu i ne znam kako bih se snasla da imam tus kabinu kad je u pitanju kupanje dece... opet ponekad pozelum tus kabinu, mislim da zauzima manje mesta...
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 19.10.2017 14:54:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kada. Mrzim tus kabinu
|
|
RE: Tus kabina ili kada 20.10.2017 0:06:02
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Sto sam starija to vise volim tus kabine.
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 25.2.2018 16:15:34
|
|
|
|
Dragce86
|
Vise volim tus ali sada trenutno u stanu imamo kadu u koju nikad nisam legla, jer nemam vremena za kupke :( Sad se brzinski tusiram i bezi van :D
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 25.2.2018 16:31:29
|
|
|
|
Srecko47E
|
Kada mi je bolja ali je tus kabina prakticnija.
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 25.2.2018 16:56:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nemma kadu al nebih imala ni vremena ni zivaca da punim i da se kisleim
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 25.2.2018 17:12:12
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pa sada imam kadu ali nemam vremena da se toliko druzim sa njom...
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 25.2.2018 17:13:52
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Nemma kadu al nebih imala ni vremena ni zivaca da punim i da se kisleim Isto je i kod mene.Mene to mrzi
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 25.2.2018 17:45:53
|
|
|
|
Dora89
|
Nemam kadu, ali ovo ovožavam, ali džaba kad bi mi uvek nešto drugo bilo važnije.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?