Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tus kabina ili kada 12.3.2015 19:17:38
|
|
|
|
amdn
|
TUS i KADA volim da se tusiram bas dugo pa pre tus kabina, ali smo 2011 kad smo renovirali stan ipak kupili novu kadu jer je prakticnija, klinac voli da se brcka i zbog pranja nekog vesa....
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 24.4.2015 19:36:14
|
|
|
|
Figaro88
|
Mi planiramo na leto da izbacimo kadu i ubacimo tus kabinu.Kada je pocela uzasno da me nervira,grozna je,neka plasticna,predpostavljam da su birali najjeftinije kada su pravili zgradu
|
|
RE: Tus kabina ili kada 24.4.2015 19:38:30
|
|
|
|
Maraj
|
Uf ovo je tema sada za mene. Treba da renoviramo kupatilo. Naravno dilema tus ili kada. Do sad smo imali kadu i izgleda da cemo je ostaviti zbog deteta...
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 24.4.2015 19:45:14
|
|
|
|
Figaro88
|
Dok su mali kupaju se u kadici,posle kada pocnu da stoje-svejedno je.Jedino je bitno sta tebi odgovara zbog saginjanja.Andrea sad vec pocinje sama da se kupa pa i za nju odgovara tus,a obozava da se brcka tako da ce se sigurno buniti.
|
|
RE: Tus kabina ili kada 14.8.2015 10:24:30
|
|
|
|
Ivanamari
|
Čuj, kada je u svakom slučaju veća i lakša za održavanje, ali tuš kabina čini kupaonicu većom, bude više prostora. Mi kod kuće imamo tuš kadu i super nam je to, možeš pogledati par savjeta u vezi tuš kabina i tuš kadi... Nadam se da sam barem malo pomogla :)
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 15.1.2016 10:47:28
|
|
|
|
Loreta
|
Pozdrav drage žene i cure :) ! Hm... kada i mene živcira iskreni, previše mi mjesta zauzima, a kupatilo mi je iovako ionako jako maleno... mislili smo staviti tuš kabinu, pa mi je prijateljica rekla da to ne radim, da cu poludjeti s čišćenjem iste... pa sad neznam ni sta da radim... mozda da uzmemo tuš kadu mi je palo na pamet, da je manja od obične, a opet veća od tuš kabine, čitam tekstove po netu, neke sam našla u vezi tuš kade, ali nije baš da ih ima puno...Lijepp pozz !
< Poruku je uredio Loreta -- 15.1.2016 10:49:34 >
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 13.3.2016 16:11:42
|
|
|
|
aleksandrici
|
I ja sam zamenila kadu novom tuš kabinom.Nisam oduševljena upravo zbog čišćenjua.Toliko onih sitnih rupica,ne možete rukom preći i obrisati.Kupovala sam razne raspšivače ali ni oni ne deluju.Već je potamnela ona guma pored,nije više bela.Deluje da je staro kupatilo od 10 godina a nije,nema ni godinu dana.Kada je zakom,ali sad je kasno da bilo šta kažem.Nezadovoljna 100 %.Čak su me i kolegenice savetovale da to ne radim jer nisu ni one zadovoljne a ja nisam poslušala i sad mi je žao.Nema mi pomoći nego da gledam onu žutu gumu i da se nerviram.A platila sam je debelo i to onu najskuplju,računam ako je najskuplja da je i najbolja.Nažalost,nije tačno.
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 13.3.2016 17:46:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja ne volim tus kabinu. Imam kadu i zadovoljna sam time.
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 30.3.2016 11:18:21
|
|
|
|
anitamancic19
|
Ja sam se opredelila za tuš kabinu, i to pekiranu sa kliznim vratima, zbog uštede prostora u kupatilu.
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 30.3.2016 13:02:11
|
|
|
|
anitamancic19
|
Nešto ovako:
< Poruku je uredio branki RR -- 31.3.2016 10:54:55 >
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 31.3.2016 8:47:32
|
|
|
|
nikiteki
|
Mi imamo kadu
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 31.3.2016 15:07:00
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja kadu nikada ne bih menjala za tus kabinu. Ama, nikad
|
|
RE: Tus kabina ili kada 12.8.2017 14:38:39
|
|
|
|
krin 40
|
Kada je moja ljubav
|
|
RE: Tus kabina ili kada 1.9.2017 23:19:24
|
|
|
|
dddaca
|
Kada ako mogu da biram, ako ne, dobra je i tus kabina
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 2.9.2017 7:47:10
|
|
|
|
isidora88
|
Definitivno kada, samo nikako da stavimo zavesu ili paravan. Imamo veliko kupatilo pa muz planira da stavi i tus kabinu jednog dana
|
|
RE: Tus kabina ili kada 11.9.2017 19:46:08
|
|
|
|
Dragce86
|
tus kabina - brzo, prijatno i efikasno :P
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 19.10.2017 14:49:53
|
|
|
|
Dragica Draga
|
I ja isto mislim da je stvar navike. Imamo kadu i ne znam kako bih se snasla da imam tus kabinu kad je u pitanju kupanje dece... opet ponekad pozelum tus kabinu, mislim da zauzima manje mesta...
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 19.10.2017 14:54:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kada. Mrzim tus kabinu
|
|
RE: Tus kabina ili kada 20.10.2017 0:06:02
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Sto sam starija to vise volim tus kabine.
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 25.2.2018 16:15:34
|
|
|
|
Dragce86
|
Vise volim tus ali sada trenutno u stanu imamo kadu u koju nikad nisam legla, jer nemam vremena za kupke :( Sad se brzinski tusiram i bezi van :D
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 25.2.2018 16:31:29
|
|
|
|
Srecko47E
|
Kada mi je bolja ali je tus kabina prakticnija.
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 25.2.2018 16:56:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nemma kadu al nebih imala ni vremena ni zivaca da punim i da se kisleim
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 25.2.2018 17:12:12
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pa sada imam kadu ali nemam vremena da se toliko druzim sa njom...
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 25.2.2018 17:13:52
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Nemma kadu al nebih imala ni vremena ni zivaca da punim i da se kisleim Isto je i kod mene.Mene to mrzi
|
|
|
|
RE: Tus kabina ili kada 25.2.2018 17:45:53
|
|
|
|
Dora89
|
Nemam kadu, ali ovo ovožavam, ali džaba kad bi mi uvek nešto drugo bilo važnije.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?