Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta uvek moze da vas obraduje 25.10.2016 21:31:29
|
|
|
|
Animsaj9
|
Iskren osmeh, iznenadna poseta dragih ljudi, i moj D... za sve ostalo tu je MasterCard
|
|
|
|
RE: Sta uvek moze da vas obraduje 26.10.2016 10:43:28
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja ne znam šta bi moglo da me obraduje. Tako sam nešto u minus fazi. Možda željeni posao.
|
|
RE: Sta uvek moze da vas obraduje 26.10.2016 10:46:37
|
|
|
|
isidora88
|
joj i mene bi zeljeni posao najvise obradovao, valjda ce biti lepih vesti uskoro
|
|
RE: Sta uvek moze da vas obraduje 25.12.2016 19:02:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Iskren Zagrljaj
|
|
|
|
RE: Sta uvek moze da vas obraduje 25.12.2016 23:59:41
|
|
|
|
LauraAndrija
|
Osmeh, zagrljaj i Laurino volim te mama!
|
|
|
|
RE: Sta uvek moze da vas obraduje 4.1.2017 17:47:47
|
|
|
|
branki*
|
sminka uvek moze da me obraduje!i telefonski poziv dragih ljudi koji su daleko.
|
|
RE: Sta uvek moze da vas obraduje 4.1.2017 17:49:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nista ne moze da me.obraduje kao sto moze susret sa dragim ljudima.
|
|
RE: Sta uvek moze da vas obraduje 25.1.2017 19:32:30
|
|
|
|
Skockica
|
Kad nadjem na snizenju nesto interesantno jos i vise ako to nije za mene nego za sina ili muza ili nekoga od mojih
|
|
RE: Sta uvek moze da vas obraduje 10.2.2017 19:12:35
|
|
|
|
Duškić
|
Espreso za poneti i milka triple
|
|
|
|
RE: Sta uvek moze da vas obraduje 10.2.2017 19:43:34
|
|
|
|
nata11
|
Dobra humoristicka serija
< Poruku je uredio nata11 -- 10.2.2017 19:44:11 >
|
RE: Sta uvek moze da vas obraduje 10.2.2017 21:55:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
snikers cokoladicaaaaa
|
|
|
|
RE: Sta uvek moze da vas obraduje 10.2.2017 22:37:02
|
|
|
|
vocicana
|
Lepe vesti od dragih ljudi, jer mi se srce ozari svaki putkada se desi nesto lepo...zeljeno...divno... Uvek sto kaze Branki sminka, parfem, dobra knjiga. Najpre lepa rec
|
|
RE: Sta uvek moze da vas obraduje 11.2.2017 7:38:10
|
|
|
|
nikiteki
|
Dovoljno je i lepa rec kao znak pažnje
|
|
|
|
RE: Sta uvek moze da vas obraduje 29.6.2017 17:53:34
|
|
|
|
Dragce86
|
Osmeh ( smeh ) moje bebe me uvek razveseli, to je lek za moju dusu :)
|
|
|
|
RE: Sta uvek moze da vas obraduje 29.6.2017 17:54:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo osmesi mojih najmilijih.
|
|
RE: Sta uvek moze da vas obraduje 29.6.2017 17:58:35
|
|
|
|
Mariya
|
Osmesi moje dečice uvek, a poslednjih nekoliko meseci svaki novi pokret koji L napravi me obraduje do suza...
|
|
|
|
RE: Sta uvek moze da vas obraduje 29.6.2017 18:23:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kad se divne stvari dese mojoj deci, i kad je njihova sreca do neba!
|
|
|
|
RE: Sta uvek moze da vas obraduje 5.8.2017 10:13:42
|
|
|
|
krin 40
|
Izlazak sa mojom kumom na starogradsku muziku i "čašicu-dve"
|
|
RE: Sta uvek moze da vas obraduje 5.8.2017 12:20:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Smeh sina i cerke dok se igraju.
|
|
RE: Sta uvek moze da vas obraduje 4.3.2018 22:27:17
|
|
|
|
Dragce86
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Smeh sina i cerke dok se igraju. Najdivnije receno!! Slazem se u potpunosti
|
|
|
|
RE: Sta uvek moze da vas obraduje 4.3.2018 22:32:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Kad vidim koliko se deca raduju sitnim stvarima... i kad znam da sam ja ucinila srecnom svoje dete onda me to obraduje do neba
|
|
RE: Sta uvek moze da vas obraduje 4.3.2018 22:42:37
|
|
|
|
Mala Elena
|
Zadovoljstvo moje dece
|
|
|
|
RE: Sta uvek moze da vas obraduje 5.3.2018 6:41:49
|
|
|
|
Dora89
|
Da, moja deca, a i čokolada! 😉
|
|
|
|
RE: Sta uvek moze da vas obraduje 5.3.2018 6:44:15
|
|
|
|
mama Jo
|
😊 i palacinka sa kremom i plazmom 😊
|
|
RE: Sta uvek moze da vas obraduje 5.3.2018 6:48:28
|
|
|
|
Dora89
|
Mmmm, upravo tako! 😇
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Strah od nove trudnocePansophiaDa li posle porodjaja imate strah od nove trudnoce?Da (
41%)
Ne (
44%)
Ponekad (
14%)
Ukupan broj glasova: 70Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!