Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Brzi kakao kolac od dva jaja 25.3.2013 13:38:40
|
|
|
|
cockic
|
e jer ide 100gr.cokolade ili vise.da kazem mm da kupi danas.samo mi ona fali a moze slatko od kupina mesto dzema od kajsila?jedino da odvojim u tanjiric slatko,izgnjecim viljuskom,da nema bregice.pa prelijem cokoladom kakva kombinacija a imam i od dunja,pa mogu da izaberem.mada mislim kupine su lepse
|
|
|
|
RE: Brzi kakao kolac od dva jaja 25.3.2013 18:21:18
|
|
|
|
Dada81
|
Napravila,evo nema ga pola. slikala sam,ali mi ne radi usb od mob.da prebacim slike na komp.Cim to uradim,postavicu slike.Inace i ja sam kao Figaro prvo koru premazala dzemom od kajs.pa preko cokoladu tanko i malo slaga gore.Takodje,ispadne tanji nego sto na slici izgleda,ali cim napravim prvi put,znam posle povecati kolicinu,a bas ima raznih komb. Malo sam skepticna za sodu bik.jeste i moja mama radila sa njom uvek,ali zadni put sam nesto pravila isto prvi put,smesno kako nije naraslo,bila mi tuga..pa sam sada stavila 1 prasak za pec. Mozes Cockic i uz slatko,bice intenzivniji ukusi,nemoj previse secera staviti u koru i napravis balans,a dobices novu aromu.Kora je u sustini lepa i neutralna. Najvise me interesuje kakva je bez jaja kada se pravi?
< Poruku je uredio Dada81 -- 25.3.2013 18:35:45 >
|
|
RE: Brzi kakao kolac od dva jaja 25.3.2013 19:53:37
|
|
|
|
marince1
|
Da se naziv teme promeni u ''brzi kolac od 2 jaja,bez jaja'' IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja imam skoro isti recept samo ne idu jaja.
|
|
RE: Brzi kakao kolac od dva jaja 25.3.2013 23:00:17
|
|
|
|
Skockica
|
Cockic ne treba vise od 100g cokolade, mada sve zavisi od ukusa, ali i za najvece sladokusce 100g je dooovoljno
|
|
RE: Brzi kakao kolac od dva jaja 28.3.2013 21:03:55
|
|
|
|
Skockica
|
IZVORNA PORUKA: marince RR Da se naziv teme promeni u ''brzi kolac od 2 jaja,bez jaja''
|
|
RE: Brzi kakao kolac od dva jaja 29.3.2013 9:53:59
|
|
|
|
cockic
|
ja napravila dva za dva dana,i oba su u stomacicima samo meni je lepsi kad se nestavlja kakao,jaja sam oba puta stavljala i super je stvarno.prvi sam pravila sa kupinama,drugi sa dzemom od kajsija.i ovaj drugi mi je lepsi sutra opet pravim
|
|
|
|
RE: Brzi kakao kolac od dva jaja 29.3.2013 10:00:31
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Skockica Verka, kako ti se cini? Domacinski Ja volim te kolace za svaK dan. Prave se ocas posla Imam i ja jedan: *10 kasika secera *25 kasika brasna *25 kasika mleka *20 kasika ulja *1 prasak za pecivo *1 vanil secer po zelji Ispeci na papiru za pecenje. Vruce premazati bilo kojim dzemom. Kad se ohladi preko toga razliti glazuru od 100 gr cokolade. NAPOMENA: Glazura-3 kasike ulja i 100 gr cokolade topiti na jako tihoj vatri. Cokoladui ne stavljati na jaku vatru zato sto se onda grudva.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Brzi kakao kolac od dva jaja 29.3.2013 15:55:28
|
|
|
|
mtajcica83
|
IZVORNA PORUKA: caca81 Da, da i ja bez jaja pravim... Da imam i ja recept bey jaja ,ovako mi ispadnu super
|
|
RE: Brzi kakao kolac od dva jaja 29.3.2013 17:48:02
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: Verolina NAPOMENA: Glazura-3 kasike ulja i 100 gr cokolade topiti na jako tihoj vatri. Cokoladui ne stavljati na jaku vatru zato sto se onda grudva. eto zasto meni nije bio uspeo preliv moracu opet da pravim ovaj kolac
|
|
RE: Brzi kakao kolac od dva jaja 29.3.2013 17:57:20
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: Skockica Verka, kako ti se cini? Domacinski Ja volim te kolace za svaK dan. Prave se ocas posla Imam i ja jedan: *10 kasika secera *25 kasika brasna *25 kasika mleka *20 kasika ulja *1 prasak za pecivo *1 vanil secer po zelji Ispeci na papiru za pecenje. Vruce premazati bilo kojim dzemom. Kad se ohladi preko toga razliti glazuru od 100 gr cokolade. NAPOMENA: Glazura-3 kasike ulja i 100 gr cokolade topiti na jako tihoj vatri. Cokoladui ne stavljati na jaku vatru zato sto se onda grudva. Zaboravila sam i tri jaja
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Brzi kakao kolac od dva jaja 29.3.2013 17:57:58
|
|
|
|
Verolina
|
U stvari, otvoricu temu
|
|
|
|
RE: Brzi kakao kolac od dva jaja 4.4.2013 22:35:55
|
|
|
|
sanjalica978
|
e zenske pravila sam i ja ovaj kolica za 4 dana 3 puta Nista brze, a svi se oblizuju kad ga ugledaju. Odlican je.
|
|
|
|
RE: Brzi kakao kolac od dva jaja 5.4.2013 0:42:17
|
|
|
|
Dada81
|
Odlucih se opet za ovu vec pravljenu varijantu,nisam jos smela Verkin ,mnogo je komplikovan,pa da ne zeznem Morala sam isprobati ovaj sa jos nekom varijantom.. Mozda sam se zeznula,ali stavih ja sad visnje pre ikakvog pecenja,valjda puno ne padnu na dno Sutra kume dolaze,pa cu praviti neki lep rucak,a kolac sam odlucila sada,da lepo odstoji.
|
|
RE: Brzi kakao kolac od dva jaja 5.4.2013 16:40:27
|
|
|
|
Skockica
|
Nista strasno samo mogu da padnu na dno, onda mozes da okrenes kolacice. Verka jel'' se salis? Ja sam pomislila da je ovo onaj bez jaja.
< Poruku je uredio Skockica -- 5.4.2013 16:43:31 >
|
|
RE: Brzi kakao kolac od dva jaja 5.4.2013 16:50:58
|
|
|
|
dijana1*
|
Pravicu ga i ja sutra ali stavicu malo visanja. Opasno sam se navukla na visnje, sta god da spremam ja stavljam visnje. Jos samo u sarmu da ih stavim
|
|
|
|
RE: Brzi kakao kolac od dva jaja 5.4.2013 16:55:03
|
|
|
|
Figaro88
|
Javi kako je ispao sa visnjama,ako tebi uspe da i ja pravim Sad mi se jedu one visnje sa cokoladom
|
|
RE: Brzi kakao kolac od dva jaja 5.4.2013 17:07:00
|
|
|
|
dijana1*
|
Secas li se Ckalje, uzmi kooolace Jagoda ako tebi nista ne bude da uzmu i drugi
|
|
|
|
RE: Brzi kakao kolac od dva jaja 5.4.2013 17:27:12
|
|
|
|
nina26
|
a kako vam ide taj recept bez jaja,jel sve isto kao ovde samo ne ubacim jaja??
|
|
RE: Brzi kakao kolac od dva jaja 5.4.2013 21:06:10
|
|
|
|
branki*
|
ja pravila opet
|
|
RE: Brzi kakao kolac od dva jaja 5.4.2013 21:26:01
|
|
|
|
milicicak
|
Recept super zvuci :) jel moze bez jogurta? I sta staviti umesto njega?
|
|
|
|
RE: Brzi kakao kolac od dva jaja 5.4.2013 21:27:00
|
|
|
|
branki*
|
da stavis mleko?ne znam...
|
|
RE: Brzi kakao kolac od dva jaja 5.4.2013 22:01:14
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: nina26 a kako vam ide taj recept bez jaja,jel sve isto kao ovde samo ne ubacim jaja?? Nina, imaš jedan recept na RR, zove se jednostavan kolač sa čokoladom i imaš ga u dve varijante, sa i bez malina. Ako ti se ne sviđa taj, napisaću još jedan recept koji može da bude i postan.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Brzi kakao kolac od dva jaja 5.4.2013 22:49:29
|
|
|
|
Moiraina
|
Mi upravo jedemo. Ja sam pravila ovu varijantu: umesto sode bikarbone sam stavila prašak za pecivo, stavila sam malo više kakaa i na pola pečenja ubacila višnje (obožavam kombinaciju višnje-čokolada). Posle pečenja premazala džemom od višanja i prelila rastopljenom crnom čokoladom. Mljac!
|
|
|
|
RE: Brzi kakao kolac od dva jaja 6.4.2013 10:15:39
|
|
|
|
nina26
|
Anci, hvala sto si me podsetila, pravila sam i ovaj tvoj a znam da je nesto bilo slicno, a nisam mogla da se setim
|
|
RE: Brzi kakao kolac od dva jaja 9.11.2013 10:02:01
|
|
|
|
Biserce
|
Odlican! Ja sam premazala eurokremom i posula mlev.lesnicima, savrseno!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.