Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hipertenzija-Visok pritisak 24.10.2019 14:16:32
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja sada ne znam šta da radim, da pijem i dalje metildopu? Pre nekoliko dana kada mi je krenuo trnjenje ruku i nogu, dolazila hitna i merili mi pritisak 170 sa nešto, ne sećam se donjeg, i par dana sma pila 2x dnevno metil dopu. Ujutru je pritisak bio ok, a uveče je jednom bio 145 sa 95, pa sledeće veče 139 sa 93. Juče sam sam samo jednu popila popodne, pre nje ujutru mi bio pritisak nizak, 100 sa 70, a uveče je bio1 20 sa 80. Danas nisam pila dopu i pritisak je 120 sa 80. Da li i dakje pijem dopu ili da prestanem? Kod mene pritisak definitivno skače samo i isključivo od stresa, isto kao i na kraju ttudnoće. Inače imam školski 120 sa 80.
|
|
RE: Hipertenzija-Visok pritisak 24.10.2019 14:20:56
|
|
|
|
vonavoj
|
Nemoj da pijes,samo po potrebi,ali meri redovno. I ja sam sad dobila terapiju,ali samo ako predje 140/90..i nijednom nije presao..cak bude i 100/70..
|
|
|
|
RE: Hipertenzija-Visok pritisak 24.10.2019 14:21:52
|
|
|
|
vonavoj
|
I meni skace od stresa,uzasno. Ranije si morala redovno da pijes,dok si bila trudna,sad ne,po potrebi. Bar moja logika,tako mi je dr rekla.
|
|
|
|
RE: Hipertenzija-Visok pritisak 24.10.2019 18:52:19
|
|
|
|
kamičak
|
Konsultuj ipak svog dr, Dunja..
|
|
|
|
RE: Hipertenzija-Visok pritisak 25.10.2019 11:48:47
|
|
|
|
vocicana
|
Ja definitivno idem ka tome, mada nemam skokove tipa 140 sa nesto i vise, ali juce 120>70, za mene je to previse, glava puca.
|
|
RE: Hipertenzija-Visok pritisak 25.10.2019 16:28:57
|
|
|
|
kamičak
|
Meni se juce skoro spojili pritisci, jos u kombinaciji sa virusom, ujedala sam onako izmrcvarena.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?