Deca i sminka (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

Figaro88 -> Deca i sminka (12.3.2013 20:30:41)

Andrea obozava da koristi moju sminku,da lakira nokte,da stavlja senku na oci,maskaru.Ja joj objasnjavam da je ona jako lepa bez toga i da je mala i da joj to ne treba ali ona valjda vidi od mene i place svaki put kad idemo napolje da joj stavim sjaj.Sta rade ostale mame devojcica,dozvoljavate li im da se sminkaju i lakiraju noktice?

indy_25 -> RE: Deca i sminka (12.3.2013 21:50:52)

ja sminkam svoju saru naravno ne kad izlazi nego onako iz zezancije. lakiram joj nokte i uvijam kosu :-)

vikiveki -> RE: Deca i sminka (12.3.2013 21:54:29)

Moja devojčica je još mala ...videćemo

Maraj -> RE: Deca i sminka (10.6.2013 23:18:20)

devojcice to ne bi zelele da ne vide od mama. Meni je to slatko kada je umereno

tijatija -> RE: Deca i sminka (10.6.2013 23:23:22)

Ja imam tri devojcice, traze da im lakiram nokte i to mi je OK kad smo kuci ali nevolim da ih saljem u vrtic ili bilo gde, neka prvo budu deca pa kad doje vreme za sminkice i ostalo nije problem.

lesica -> RE: Deca i sminka (10.6.2013 23:23:57)

Moja L obožava da se šminka... mada one dečje šminke joj uopšte nisu zabavne kao moja šminka. Tako da ja sad najčešće uzimam labelo u boji ( naučila sam se kad je izmazala ceo zid crvenim karminom)

Shishica -> RE: Deca i sminka (11.6.2013 7:42:49)

Jako ne volim to, ali Ema naravno to obozava.. jednom se iz setnje vratila crvenih noktiju i samo sto me slog nije uhvatio!!! Odmah sam joj brisala, nisam mogla da gledam! [sm=smiley36.gif]

Labelo ima u boji, a ovako sminkice na licu imala je igrarije kod mojih, uzimala od moje mame pa mazala oci.. ali to isto odmah smo brisali..kad se izigra.

Ivanka 75 -> RE: Deca i sminka (11.6.2013 7:51:09)

Iva obožava moju šminku, pre neki dan sam joj dala [sm=smiley1.gif] da šminka baku a ona je naćopalaaaaaa[sm=bravo.gif]

Shishica -> RE: Deca i sminka (11.6.2013 7:57:45)

[sm=smiley36.gif] a ja sam tati pravila frizure kad sam bila mala pa smo se smejali do besvesti..

Anck Su Nmaun -> RE: Deca i sminka (11.6.2013 8:00:03)

Ne, nije se sminkala , ako ne racunamo lakiranje noktiju! To voli, kaze " Mama mazi me " [sm=jezicek.gif]
Jedino zimi kad stavljam labelo , to hoce obe [sm=smiley1.gif]

lanajelena -> RE: Deca i sminka (11.6.2013 8:52:11)

Nisam neki ljubitelj dece i sminke,ne sminkam Lanu,jednom u sto godina joj namazem lak i to neki svetao i stavim joj sjaj

gagana83 -> RE: Deca i sminka (11.6.2013 11:05:41)

Ja ne volim ni lak za nokte na deci, o sminki da ne govorim.
Za sad je dovoljno labelo :)

Figaro88 -> RE: Deca i sminka (11.6.2013 12:54:33)

Andreu je prosla zelja da se maze sminkom,inace od mene to nije videla-ja se sminkam jednom u mesec dana i tada to radim u kuatilu sa zatvorenim vratiuma.Jedino nokte lakiram pred njom,i onda naravno i ona trazi i to joj dopustam...

viking -> RE: Deca i sminka (11.6.2013 13:10:16)

Ni ja, a minđuše su mi u istoj kategoriji. Totalno neprimereno i "jeftino".

IZVORNA PORUKA: gagana83

liliana -> RE: Deca i sminka (11.6.2013 14:57:48)

IZVORNA PORUKA: viking RR

Slažem se.
Strašno me nervira kada vidim malo dete našminkano i sa nalakiranim noktima.
Da se razumemo, Tina voli šminku, ali u smislu da uzme i da mene šminka. Obavezno mi donese lak za nokte da mažem, onda poturi i svoj jedan prstić i čim joj namažem-ona uzima vaticu i briše.[sm=smiley1.gif]

Peace* -> RE: Deca i sminka (11.6.2013 15:00:35)

IZVORNA PORUKA: liliana

IZVORNA PORUKA: viking RR

Slažem se.
Strašno me nervira kada vidim malo dete našminkano i sa nalakiranim noktima.
Da se razumemo, Tina voli šminku, ali u smislu da uzme i da mene šminka. Obavezno mi donese lak za nokte da mažem, onda poturi i svoj jedan prstić i čim joj namažem-ona uzima vaticu i briše.[sm=smiley1.gif]

[sm=smiley20.gif]

Trcosava -> RE: Deca i sminka (13.6.2013 12:44:04)

Ja generalno nemam puno šminke, a od kad sam ovde ne šminkam se uopšte. Ionako ne stavljam puno - maskara i karmin, nekada senka. Ali to je sve bilo samo za posao. Ovde nemam ni za koga da se sredim - pa zamislite da me vide u selu našminkanu (ni štikle nisam obula ne pamtim kad, zaboravila sam da hodam u istim)elem... šminkanje dece

Kako ja samo nokte mažem, traži i Ana, ja ne vidim ništa loše u tome. JEdnom davno sam joj namazala (tad nije išla u vrtić) i mm umalo šlog nije strefio, on to ništa ne dozvoljava. Obećala sam joj da kad odemo u Bg da ću joj kupiti neki lak koji će biti samo njen i da ću joj mazati (ne pada mi na pamet da ovde dajem pare za alkove skupi u pm). Lakovi oje je mažem su jarko crveni do tamno crveni i nisu mi za dečije nokte.

Stranica: [1]