Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Putovanje koje je ostalo u secanju 14.3.2013 19:39:37
|
|
|
|
mirkaa
|
london
|
|
|
|
RE: Putovanje koje je ostalo u secanju 15.3.2013 2:06:06
|
|
|
|
bojana92
|
:)))))
|
|
|
|
RE: Putovanje koje je ostalo u secanju 15.3.2013 2:10:36
|
|
|
|
liliana
|
S obzirom da sam turistički radnik, mnogo ih je
|
|
RE: Putovanje koje je ostalo u secanju 15.3.2013 2:12:35
|
|
|
|
bojana92
|
:)
|
|
|
|
RE: Putovanje koje je ostalo u secanju 15.3.2013 2:16:26
|
|
|
|
Suncicabg
|
Tasos - predivno
|
|
|
|
RE: Putovanje koje je ostalo u secanju 15.3.2013 2:19:11
|
|
|
|
bojana92
|
:)
|
|
|
|
RE: Putovanje koje je ostalo u secanju 1.4.2013 19:21:17
|
|
|
|
nata11
|
:) kad me neko to pita a ja ne pomislim na najlepse mesto i najbolji provod nego na Tunis kada su kamile podivljale i otrgle se vodicima pa smo tako nas desetak jurnuli na njima, hahaha sad se smejem ali mi tada nije bilo do smeha.
|
|
|
|
RE: Putovanje koje je ostalo u secanju 10.6.2013 23:23:46
|
|
|
|
Maraj
|
sva, vazno je da se putuje
|
|
|
|
RE: Putovanje koje je ostalo u secanju 10.6.2013 23:27:00
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Maraj sva, vazno je da se putuje Ne bi ovo izjavljivala da si vozila moju sveki do Divcibara
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Putovanje koje je ostalo u secanju 11.6.2013 7:51:31
|
|
|
|
Shishica
|
Daj Liliana preporuci nesto za dvoje sa malom decom..neki raj za oci i dusu, zabava za decu.. da nije mnogo daleko.. Ja sam zaljubljena u Pargu! Parga i oko nje, izleti oko nje kolima i brodom..
|
|
RE: Putovanje koje je ostalo u secanju 11.6.2013 9:58:47
|
|
|
|
Verolina
|
Ja mislim da cemo mi ove godine u Pargu.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Putovanje koje je ostalo u secanju 11.6.2013 10:08:27
|
|
|
|
Ognjenka
|
Verka, mi smo se tamo verili. Bili smo pre tri godine poslednji put. Javni ako ti trebaju neki tipovi. Elem, nama je svaki put Tasos bio najlepsi...i ta Parga jer smo se verili.
|
|
RE: Putovanje koje je ostalo u secanju 9.3.2015 5:51:50
|
|
|
|
acalukic
|
meni je svuda lepo kad idem sa odabranim ljudima
|
|
|
|
RE: Putovanje koje je ostalo u secanju 9.3.2015 7:52:55
|
|
|
|
mali_mis
|
Karlsruhe 2011 Jest da mi je guzica utrnula posle 18 i nesto sati sedenja u busu.
|
|
|
|
RE: Putovanje koje je ostalo u secanju 9.3.2015 7:53:06
|
|
|
|
Plavusa34
|
Kopacki Rit davno sam bila
|
|
|
|
RE: Putovanje koje je ostalo u secanju 3.11.2023 22:06:27
|
|
|
|
flamingos
|
Ostrog.Putovali smo porodično,družili se i baš smo se lepo proveli.Prespavali smo u dvorištu manastira.Sećam se da je bilo baš dosta naroda.Fotografisali smo se,pa sam i uradila te fotografije i čuvam ih u albumu.Davno je to bilo...
|
|
|
|
RE: Putovanje koje je ostalo u secanju 3.11.2023 23:17:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Dva, oba u Kanadi. Nacionalni park Banff za koji ne mogu naći reči da opišem, kao i obilazak gradića Drumheller koji nazivaju prestonicom dinosaurusa.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Putovanje koje je ostalo u secanju 19.7.2024 12:22:25
|
|
|
|
trotinetMali
|
IZVORNA PORUKA: bojana92 Gde ste bile,a da vam je to mesto ostalo u lepom secanju? :) 21 dan na Sitoniji, pre Korone, apsolutno najlepse letovanje u zivotu :) Vole la bih skorije da ponvim.
|
|
|
|
RE: Putovanje koje je ostalo u secanju 6.8.2024 22:18:06
|
|
|
|
Didy
|
Definitivno magični Peloponez i plivanje sa kornjačama. 💙Korint, Mikena, 2 noći u Nafpliju, pa 10 noći na ostrvu Elafonisos na jugu Peloponeza i u povratku Monemvazija, pa 2 noći u Atini i 1 u Solunu. Posle toga smo prestali da idemo u Grčku. Imali smo osećaj da je to vrhunac, da bolje od toga ne može. Sumnjam da će se ikada ponoviti tako sadržajno bogato letovanje.
|
|
RE: Putovanje koje je ostalo u secanju 21.8.2024 22:20:27
|
|
|
|
milicicak
|
Porodično, definitivno kupanje u Termopilima. Lično, noćni život u Lisabonu i netaknuta priroda Homoljskih planina
|
|
|
|
RE: Putovanje koje je ostalo u secanju 23.8.2024 16:02:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jerusalim.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 17.11.2024. - VELIKE ZVEZDE ZA MALE DIVOVEPovodom Svetskog dana prevremeno rođene dece 17.novembra, Udruženje roditelja prevremeno rođene dece Srbije Mali Div org...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?