branki*
|
ja cu da odgovorim na jessin post.to je fina cifra ,jess,zaista.ja kad bih resila svaki mesec,mogu sa vrlo malo novca da funkcionisem,znam gde je sta jeftinije,pravim jeftine obroke,kuvam za dva dana,ne koristim taksi,ne kupujem gluposti iz avona i stalno garderobu i to bude ok.ali,uglavnom,ne radim tako,tj ja stedim,ali onda za taj visak kobajagi,kupim deci peti par cipela jer su na popustu ili sebi petu jaknu jer je na popustu i one stvarno jesu povoljne,ali nam ne trebaju.mm ume sa param i stedi.on sebi nista ne kupuje,bukvalno.zivimo od dve plate,imamo svoj stan,svakog meseca,mm ustedi oko 300 e.nekad i vise.nama je najveci izdatak nas sin i njegov i nas boravak u beogradu i casovi kad idemo.kad ne idemo,zaista jako lepo zivimo.zivimo mi i tad ok,ali sam ja naucena nekako da npr palim masine nocu,da ne rasipam ,da npr ok ako danas jedemo u gradu u kaficu,onda nam to nije svakodnevno,nego cu posle da kuvam.ja ne idem kod frizera cesto,i kad odem ,to je smesna cifra,ne idem na supe treninge,nokte mi radi drugarica da funkcionisem,zarad nekogdzabe,jer nece da mi naplati,jer sam joj nesto cinila i tako...u sustini,kad bih zais.ta stavljala na papir sve i resila da hocu da belezim,mogla bih sa malo novca viseg cilja
< Poruku je uredio branki* -- 12.2.2021 14:47:22 >