Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Igracke za dete od 3. godine 20.11.2013 2:39:25
|
|
|
|
danicabg
|
I moj sin obozava lego kocke i planiram uskoro da mu kupim ovakvu jednu igracku.
|
|
|
|
RE: Igracke za dete od 3. godine 20.11.2013 7:05:59
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: minnica Moja preporuka za ovu igračku. M je dobila za 3. rođendan i obožava je. Naučila je skoro sva slova. Ovo mi imamo i V je odusevljen. Malo je skuplja ali svima preporucujem On kaze, mama daj mi tetu da ucimo azbuku
|
|
|
|
RE: Igracke za dete od 3. godine 20.11.2013 7:54:35
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Skoro smo bili kod komsinice i oni imaju tu igracku T se svo vreme igrala s njom, bas joj se svidela!
|
|
|
|
RE: Igracke za dete od 3. godine 20.11.2013 8:21:01
|
|
|
|
vikiveki
|
Ova igračka je stvarno super mada ne verujem da bi to moj najmlađi umeo da koristi možda se i varam. Ako dobro vidim ovo je igračka iz dexco asortimana
|
|
|
|
RE: Igracke za dete od 3. godine 20.11.2013 9:27:34
|
|
|
|
Peace*
|
Igračka je vrh, Marko piči po njoj kao lud, i jako se iznervira kada ne pogodi slovo.
|
|
RE: Igracke za dete od 3. godine 20.11.2013 9:50:33
|
|
|
|
minnica
|
A Mina nekad namerno greši da čuje "Oooo, neee!" i sve se kikoće.
|
|
RE: Igracke za dete od 3. godine 20.11.2013 16:39:48
|
|
|
|
dijana1*
|
Juce smo kupili ovu garazu odlicna je
|
|
|
|
RE: Igracke za dete od 3. godine 16.9.2014 2:11:13
|
|
|
|
Sanchy
|
Minnice,gde ste kupili ovu igracku Azbuka i koliko je kostala?Nikad ne znam sta deci da kupim od igracaka,garderobu ,obucu uvek pogodim ali igracke ..,nije mi jasno zasto ne sortiraju igracke po godinama u prodavnicama pa jedna gondola prva godina,druga druga godina i tako redom ,em bi nam ustedeli vreme em bih znala da nisam pogresila ovako se vrtim po prodavnici kao izgubljen slucaj i nista mi ne znaci godina koja pise na kutiji jer oni to izgleda odokativno,M.na primer obozava Tomas vozice a na njima isto pise 3+,mi mu kupujemo od kad je napunio godinu
< Poruku je uredio Sanchy -- 16.9.2014 2:12:57 >
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Igracke za dete od 3. godine 6.10.2014 9:37:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Nadjoh temu, da li je rano da detetu od 3 godine kupim trotinet za rodjendan Ovaj mi se svidja Iskustva molim
|
|
|
|
RE: Igracke za dete od 3. godine 6.10.2014 9:49:08
|
|
|
|
vonavoj
|
NIje rano UM! I ja cu mojoj kupiti za prolece! SAmo neki jeftiniji
< Poruku je uredio vonavoj -- 6.10.2014 9:55:54 >
|
|
|
|
RE: Igracke za dete od 3. godine 6.10.2014 10:23:43
|
|
|
|
Klarita
|
UM mnogo je sladak trotinet, ali ja npr mojoj K nema sanse ni sada da bih kupila jer je prilicno smotana. Jedno vreme je bila zaludjena rolerima, do te mere, da je svaki dan pricala o njima jer je vidjala da voze deca (starija dosta) i onda ja pokleknem citajuci ovde da moze da vozi i odvedem je u N sport (cini mi se da se tako zove radnja , neka sa sportskom opremom svakojakom, u Merkatoru) i ona proba. Jadna nije uspela ni da stane ni da krene i jako se razocarala, od onda vise nije spomenula rolere . Pokusala sam joj onda da joj preko nekog sajta porucim rolsule ali nije ih bilo u nabavci i odustadosmo obe. Tako da...mozda je bolje da probas prvo. K je probavala i trotinet kod komsija ali sem sto je neko vozio i pomagao nije uspela sama, tako da nije trazila trotinet.
|
|
|
|
RE: Igracke za dete od 3. godine 6.10.2014 10:34:56
|
|
|
|
bubulence
|
UM ni nemamo trotinet ali je Ema celo leto vozala od komsinoce i odlicno joj je islo, iako je kao i Klaritina Klara , malo smotana, Ema mozda malo vise . taman kada smo hteli da joj kupimo, ona se ohladila i nije joj vise bilo zanimljivo... pa je dobila bicikl. a sada je u fazonu knjiga, i knjiga i knjiga, poneka slikovnica i opet knjige. iskreno malo ludim jer ne mogu 6 sati dnevno da joj citam... nadam se da ce je uskoro proci...
|
|
|
|
RE: Igracke za dete od 3. godine 6.10.2014 10:46:43
|
|
|
|
big mum
|
Ako je dijete iole spretno nije rano,nek se uči voziti po kući pa onda na ulicu.Kupi joj štinike i kacigu i polako. Moja Sofka je dosta spretna na ovim spravama rola i vozi trotinet ko blesava.Ali ne voli biciklo i ne želi da ga vozi. Inače je dosta spretna u penjanju po raznoraznim spravama,drveću i sl.Inače je ovako vrlo ženstvena
|
|
RE: Igracke za dete od 3. godine 6.10.2014 11:04:05
|
|
|
|
vonavoj
|
Meni je azbuka dexy co odlican poklon,jeste da je 3800..ali videcu da joj neka baba kupi,ili ja za NG
|
|
|
|
RE: Igracke za dete od 3. godine 20.1.2016 13:51:08
|
|
|
|
ivannna
|
doktor set plastelin sa modlama bojanke sa nalepnicama lalalupsi lutka kuhinja masa i meda ...
|
|
|
|
RE: Igracke za dete od 3. godine 30.3.2017 13:54:13
|
|
|
|
degu
|
T je napolju glavno biciklo sa pomocnim tockicima, a unutra bojanke,obozava da bojadise, da crta, onda sudovi i mali sporet pa kuva, pa postavi lutku na stolicu pa je hrani, kocke isto voli da slaze i njena wow igracka joj je zakon, obozava da stavlja cike u kola u kucicu neku, inace voli te tako sitne igrackice pa onda ona napravi pricu usput, bas se smisleno igra.
|
|
RE: Igracke za dete od 3. godine 6.4.2017 15:12:19
|
|
|
|
emicaa
|
Teodora obozava da se igra plastelinom i da skraba po tabli.Po meni ta tabla je prava stvar.
|
|
RE: Igracke za dete od 3. godine 6.4.2017 17:06:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sofi se igra sa bockicama. Voli da slaze kockice. Igra se sa barbikama, pa im kobajagi pravi kucicu.
|
|
RE: Igracke za dete od 3. godine 6.4.2017 17:08:59
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjica Dora ima tri barbike i ne gleda ih uopste radije se igra sa auticima nego sa njima
|
|
RE: Igracke za dete od 3. godine 6.4.2017 17:14:13
|
|
|
|
Duškić
|
Emice, kao moja cerkica.! Ma kakve barbike...Jos malo da porastu, pa ce sminkanje i presvlacenje... Plastelin i samo plastelin.. a mogla bi na ljuljasci da spava po ceo dan bi se ljuljala..
< Poruku je uredio Duškić -- 6.4.2017 17:16:06 >
|
|
|
|
RE: Igracke za dete od 3. godine 6.4.2017 17:15:31
|
|
|
|
degu
|
Tako i moja Doda, svim tim kao barbikama je pocupala noge a autice obozava. A plastelin nikako da napravim a sve necu da kupim jer hocu da napravim a vreme je za plastelin,kad sa mnom mesi testo kao uvek pravi kucu od njega.
|
|
RE: Igracke za dete od 3. godine 6.4.2017 17:18:01
|
|
|
|
Duškić
|
Degu, pravi joj za cas se napravi..Uzivace...Modle moja D pokupi i moje iz kuhinje i njene pa je haos..
|
|
|
|
RE: Igracke za dete od 3. godine 7.9.2017 23:43:31
|
|
|
|
mama Jo
|
Jedna super igracka i za decake i za devojcice: Pertini Macro Puzzle.... sjajna stvar, moja cerka ih obozava!
|
|
|
|
RE: Igracke za dete od 3. godine 8.9.2017 8:40:08
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Nadjoh temu, da li je rano da detetu od 3 godine kupim trotinet za rodjendan Ovaj mi se svidja Iskustva molim Ja isto mislim da nije rano, da je taman 😊
|
|
|
|
RE: Igracke za dete od 3. godine 8.9.2017 8:42:23
|
|
|
|
krin 40
|
Taman❤
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?