Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 28.4.2018 12:08:06
|
|
|
|
MimaKos
|
Hahaha, to je tako kad dete hoce da ,pomogne, :) posle se ubijemo trazeci :)
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 28.4.2018 12:11:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha a da stavis na fijoku sa escajgom neki katanac hahah... Mislila sam da kupim ono za fioke, al sve zaboravim. I onda se tesim da ce ta faza brzo proci
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 28.4.2018 12:15:00
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha a da stavis na fijoku sa escajgom neki katanac hahah... Mislila sam da kupim ono za fioke, al sve zaboravim. I onda se tesim da ce ta faza brzo proci Proci ce, evo je nasa starija sa cetiri i po je sad u fazi ciscenja, zatvara fioke i vrata od ormana, i ,sama, sredjuje sobu, a kad je sredi ne znas gde je sta :)
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 21.6.2018 14:26:55
|
|
|
|
mama Jo
|
Sredjena kuca? Sta to bese?
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 21.6.2018 14:29:45
|
|
|
|
Maraj
|
Trudim se. Jer je to moj mir. Ako je u kuci sve razbacano, prljavo, samo idem po kuci i zvocam. Bas mi nemir unosi neuredna kuca
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 21.6.2018 14:34:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ne volim ni ja neurednu kucu, al mi se desi haos. Vise su to igracke i stvari, ali desi se.
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 21.6.2018 17:02:07
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ne volim ni ja neurednu kucu, al mi se desi haos. Vise su to igracke i stvari, ali desi se. Meni je to deciji haos, i ne smatram to neurednim, meni su sad zvecke i igracke na sve strane, bitno da je cisto i dezinfikovano, da mirise.. :)
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 21.6.2018 22:57:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Cisto uvek, alergicna sam na prasinu bilo gde.... a igracke su svuda, to na kraju dana samo potrpam u kutije za igracke.... najveci haos mi stvara garderoba i ves... i to non-stop nesto sklanjam, slazem, preslazem... Ali iszo kao Maraj, u stanju sam bas da budem nervozna ako je neki veci haos...
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 21.6.2018 23:00:41
|
|
|
|
MimaKos
|
Mene izludje ves u zadnje vreme, samo perem i slazem gomilice za peglanje i to mi strasan haos pravi..
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 11.7.2019 20:22:38
|
|
|
|
flamingos
|
Trudim se maksimalno da uvek bude sređena,e sad,neki put i ne uspem,ali uglavnom-usisam,obrišem prašinu,kupatilo obavezno sredim
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 11.7.2019 20:23:51
|
|
|
|
MimaKos
|
Uvwk sredjena je nemoguce uz bebu, ali uvek cista, da
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 11.7.2019 20:24:24
|
|
|
|
doramar11
|
Da, kad se ne borite za Nuxe jel
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 11.7.2019 20:31:34
|
|
|
|
MimaKos
|
I tada :) samo malo vise igracaka na podu nego inace :))
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 11.7.2019 20:32:14
|
|
|
|
doramar11
|
Nisi me bas ubedila u to Mima :)
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 11.7.2019 20:33:36
|
|
|
|
MimaKos
|
Veruj, evo danas i decu okupala, osisala malog, spremila veceru i otisla ka kafu do svekra i svekrve.. plus oprala sudove i sl.. sve se stigne kad si brz :)
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 11.7.2019 20:37:13
|
|
|
|
flamingos
|
Bravoooo za tebe
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 11.7.2019 20:37:59
|
|
|
|
MimaKos
|
Eto, a neki ne veruju :)) a i muz je tu, posteno
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 11.7.2019 20:38:08
|
|
|
|
doramar11
|
Pa ti si onda hobotnica.
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 12.7.2019 6:31:33
|
|
|
|
MimaKos
|
Brza hobotnica :)
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 12.7.2019 9:45:32
|
|
|
|
doramar11
|
Sa decom je to nemoguc zadatak, moj utisak.
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 12.7.2019 9:51:47
|
|
|
|
tacatic
|
aha. stiyem sve
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 12.7.2019 10:15:32
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: doramar11 Sa decom je to nemoguc zadatak, moj utisak. me i ne treba se oko toga opterecivati da je bas sve na svom mestu.. vazno da je cisto
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 12.7.2019 11:48:55
|
|
|
|
doramar11
|
A i ta cistoca ne potraje :)
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 12.7.2019 11:49:57
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: doramar11 A i ta cistoca ne potraje :) Ma za 10 minuta opet haos :) i kad je sve cakup pakum
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 13.7.2019 13:59:13
|
|
|
|
Olga75
|
Ne bogami al me više i baš briga
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?