veselicaa -> RE: Kupi mi!! (23.7.2015 12:53:01)
|
Ja nisam ni rekla da treba im kupiti po deset stvari,treba se znati red. Ali generalno gledano,svi mi uglavnom mnooooogo kupujemo deci,kada pogledam samo igracke mojih smizli,pa imaju kolekciju fili konjica,pa kolekciju dvoraca,pa kolekciju kucica za hello kiti,pa kolekciju slagalica i jos ko zna cega,sve je to dosta kostalo ali svaki roditelj voli da kupuje svom detetu.A ako para nema,onda se nadje posao,ja sam pronasla dva posla cim smo podigli kredit pa su moje potrosacke sklonosti postale ugrozene.Mozemo mi pricati do sutra da ucimo decu da manje traze i da shvate da je kriza,ali uglavnom vidim da su svi roditelji isti po pitanju da vole da kupuju svojoj deci.I nema tu niceg loseg,ja jedino moje smizle ucim da budu zahvalne,stariju vodim sa sobom kada dizem platu pa posle tu istu platu potrosim na njene patike,garderobu i platim racune jer zelim da poveze koliko sam radila za to nesto sto sam njoj kupila.I iako skoro sve sto pozele dobiju,obe zu veoma zahvalne i shvataju koliko se ja i tata trudimo da im pruzimo sve sto imaju.
|
|
|
|