Ninnochka -> RE: Znaci trudnoće III deo (25.5.2013 21:59:18)
|
Zdravo svima :) Lepo sam rekla sebi po stotinu puta da se ne tripujem i da ne umisljam simptome, jer se razocaram i tako ukrug i evo - ne tripujem se, ali sam ovog meseca bas cudna [sm=smiley23.gif] Dobila sam 1. maja, ciklusi su mi na 28 dana, ali ovog meseca, za razliku od prethodnih - poceo je da me boli stomak vec oko 17.-18. dana ciklusa. Pomislila sam da ce mi bas poraniti vestica i smorila se, grudi su mi bile osetljive, bradavice narocito, a onda se oko 20. dana pojavilo sasvim malcice krvi i prestalo istog dana. Bolovi u stomaku su se polako smanjili, ne bole me ni grudi vise, malo mi je muka, (kao i uvek u pms-u), nije mi naduven stomak, imam napade gladi, (kao i uvek u pms-u), nisam nervozna ni razdrazljiva, nekako sam...smirena. [sm=smiley14.gif] I to je to. Trebala bih da dobijem za 2-3 dana. Nemam ni jedno pitanje, samo sam htela da se javim, jer pratim redovno sve vase simptome. :) Inace, sledeci mesec idemo na drugostepenu komisiju za vto...pa ako nisam trudna sad, nadam se - bicu jednom prilikom. :) Veliki pozdrav za sve buduce mame i veliki zagrljaj za sve nas koje se trudimo. [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|