Nanabn -> RE: Znaci trudnoće III deo (25.6.2020 10:21:04)
|
Pozdrav svima, ja sam nova ovde, i mnogo sam se obradovala sto mogu sa nekim ko prolazi kroz isto da podelim sta me muci. Naime, imam 35 god i sad po prvi put pokusavamo da napravimo bebce. Bacili smo se na posao u martu, a od aprila sam krenula da koristim onaj kit za Ovulaciju. Medjutim nista se ne desava i kako vreme prolazi ja sam sve ocajnija. Znam da je malo vremena, ali sve se mislim da gadjamo tu ovulaciju i radimo sve kako treba pa zasto je nema? Svaki put sam imala neke simptome, kao npr ono spotting krvarenje itd, ali na kraju [sm=hudicek1.gif] ipak stigne. E sad od kako smo krenuli da radimo na bebici, meni se ciklus skratio sa 26 dana na 22. Pa sam otisla doktoru da vidim sta se desava. Evo ovaj mesec je 25 dan i ne stize [sm=hudicek1.gif] a meni nada prolazi kroz plafon. Nemam sipmtome i trudim se da ih ne izmisljam, ali pre 2 dana su krenule da me bole noge, i to je bol otprilike kao onaj kad treba da dojijem ili kad dobijem pa prvi dan kad mi od stomaka udara u noge. Nije upala misica, ali neki cudan osecaj i bol. Ja sam bila ubedjena da cu dobiti juce ali nista. Pa se sad pitam da li je neko uopste imao takvo iskustvo? JAo kako je ovo cekanje tesko....
|
|
|
|