lesli -> RE: Znaci trudnoće III deo (12.5.2020 14:33:32)
|
Princezice i test i beta bi sad vec trebali da budu pozitivni ako si trudna. Uradi bilo sta od toga. Neko je pitao za krvarenje. Ja sam u obe trudnoce imala krvarenje. U prvoj, prirodnoj - neko braon mrljanje u par navrata, nakon pozitivnog testa. Ta trudnoca je bila missed - u 10. nedelji plod je bio kao da sam u 7., bez srcane radnje.Druga trudnoca, VTO. Prokrvarila sam obilno, sa bolovima 7 dana nakon bete. Tada se video samo mesak. 2-3 daba kasnije, ponovo bolovi, ponovo krv. Jarko crvena, ovoga puta i obilnije. Vidi se embrion sa srcanom radnjom. Starost trudnoce 5+2 dana. Krvarila sam i u narednim danima i nedeljama. Svako malo, crveno pa tek posle krene da se cedi braon.Rekli su mi da lezim kuci i da ne dolazim, osim ako krvarenje ne bude baaaaas obilno. Ono da se natopi ulozak za 30min. Za bolove paracetamol. Bolovi su bili pravi menstrualni zbog grcenja materice da izbaci tu krv. Krvarenje se zaustavilo u nekoj 11/12. nedelji. Nisam imala hematom i nisu imali pojma zasto krvarim. Rezultat, zdrava devojcica, koja ima godinu i po. Lezi i odmaraj i sacekaj taj uz. Znam da je tesko, ali ako je pobacaj ne mogu oni nista da ucine. Zvuci okrutno, ali je tako. Maruska 🤗Probaj da se opustis i da ne mislis o plodnim danima, da je tempiras toliko odnose itd. Probaj da uzivas. Znam da je tesko, ali bice. Ja znam nekoliko zena koje su se mucile da zatrudne, krenulo se u neka ispitivanja i evo ih, ostadose trudne u ovom haosu.
|
|
|
|