Anck Su Nmaun -> RE: Koliko dnevno provedete vremena uz dete? (31.5.2016 9:10:23)
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Jao sećam se kada sam 2 god. bila na porodiljskom zbog trećeg deteta,to mi je bio najbolji period,jer sam svojoj deci bila posvećena,kao Mila sad, 24h dnevno.Ćerka mi tada i krenula u školu,pa sam imala vremena na miru da joj se posvetim dok nije stekla naviku za učenje i samostalno rađenje domaćeg Tako ce biti i kod nas sad. Kad sam otisla na bolovanje nisam se puno radovala sto cu sedeti kuci, nisam taj tip. Meni treba akcija [sm=jezicek.gif] Ali sam se radovala sto cu s decom biti mnogo vise jer smo se onako gledali par sati dnevno i vikendom samo. A sledece god. starija krece u skolu pa taman cu biti tu za nju za taj pocetak. Uvek kazu nije bitan kvantitet bitan je kvalitet provedenog vremena ali meni je zao prolaze godine jako brzo odrastu a u svoj frci i trci ne primetimo... gde su otisle godine i njihovo detinjstvo proletelo. Sad kad gledam slike ... ne mogu da verujem koliko je brzo sve proslo. I onda sednem i posmatram ih i pokusam da upijem svaki trenutak, da urezem u mozak svaki sekund kako su mali i slatki.
|
|
|
|