liliana -> RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile (18.3.2013 14:57:37)
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 IZVORNA PORUKA: Sanja90 Pa ne znam,u mom paketu je cini mi se bilo po 10 komada svedskih i tetra pelena(mozda gresim ni ja se ne secam XD) Bilo je dva paketa kozmetike becollino i jos nesto+ neki uzorci,podloga,peskir,2 kompletica odelca,portikla, torba,cini mi se da je bio paket pampersa ali nisam sigurna. mi smo racunali sta koliko kosta jer smo kupovali zbog prve bebe. Pa i bilo je mozda par dinara gore dole,ali to je bilo to.. Ja sam se poradjala u visegradskoj tako da smo sve koje smo bile u sobi odmah otvorile da vidimo sta ima,jer ako neko ima decaka a dobila recimo roze da mozemo da se menjamo[sm=smiley36.gif] i ja sam Milicu rodila u Visegradskoj i ona je Beogradjanka ali posto ja nisam dobile smo nista Isti slučaj kao sa Pritty.[sm=smiley36.gif] Tina i ja smo "izvisile " za sve. Ovde kod nas je 2009. bila godina jedne velike firme, (50 god od osnivanja), pa je svako dete rođeno u GM dobilo vaučer za kupovinu bebi opreme, krevetac i ne znam koliko novca u kešu. Tina je "izvisila" za to, jer je rođena u BG. Tog meseca je bilo nešto isto u BG, pa je svaka beba iz BG dobila neki novac, pakete i svašta nešto-mi smo i za to "izvisile" jer nismo iz BG. Sve u svemu, dobile smo samo 10.ooo din za 1. rođeno dete u porodici (i jedino).[sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|