Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 8.1.2016 23:33:06
|
|
|
|
World
|
Strijelac
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 9.1.2016 0:21:24
|
|
|
|
Rosita
|
Devica - bik
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 17.5.2016 0:47:27
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jarac - bik... da li ce neko da prebroji i kaze koji znak pobedjuje na RR :-) hehe
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 12.10.2016 16:01:14
|
|
|
|
Divnica
|
Ja sam Lav
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 12.10.2016 16:05:00
|
|
|
|
MAGDI
|
Vaga
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 13.10.2016 22:07:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Strelac..podznak nikad nisam znala da izracunam
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 15.10.2016 0:07:24
|
|
|
|
veselicaa
|
Jarac u podznaku Blizanac Anck imam negde tu knjigicu gde se gleda kako da se izracuna podznak,ako je nadjem,izracunacu ti.
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 15.10.2016 0:13:27
|
|
|
|
choopa choops
|
Je l' ima još jedna tema o horoskopu? Ja znam da smo negdje pisali ali to nije ova.... Inace ja sam RIBA/RAK (Ako hocete da izracunate podznak ili vidite gdje su vam koje planete idete na astro.com i pod free horoscopes nadjete, ukucate podatke i ono ce vam izbacit neke osnovne stvari. Na engleskom je, ali moze se svako snaci. )
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 15.10.2016 13:16:55
|
|
|
|
mamica 91
|
Skorpija - lavica (sto bi moja U rekla) za prababu kaze da je ovca u horoskopu
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 15.10.2016 16:43:24
|
|
|
|
isidora88
|
Vaga, u podznaku skorpija
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 16.10.2016 18:41:56
|
|
|
|
Animsaj9
|
Bik -Skorpija
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 16.10.2016 19:00:40
|
|
|
|
mila83
|
Rak\riba
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 16.10.2016 19:02:17
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Je l' ima još jedna tema o horoskopu? Ja znam da smo negdje pisali ali to nije ova.... Inace ja sam RIBA/RAK (Ako hocete da izracunate podznak ili vidite gdje su vam koje planete idete na astro.com i pod free horoscopes nadjete, ukucate podatke i ono ce vam izbacit neke osnovne stvari. Na engleskom je, ali moze se svako snaci. ) Chupo bas sam imala osecaj da si riba u horoskopu ! Mnogo me podsecas na jednu moju drugaricu,takodje Ribu, iz HN. a ja eto,obrnuta kombinacija od tebe
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 16.10.2016 19:17:24
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: mila83 IZVORNA PORUKA: choopa choops Je l' ima još jedna tema o horoskopu? Ja znam da smo negdje pisali ali to nije ova.... Inace ja sam RIBA/RAK (Ako hocete da izracunate podznak ili vidite gdje su vam koje planete idete na astro.com i pod free horoscopes nadjete, ukucate podatke i ono ce vam izbacit neke osnovne stvari. Na engleskom je, ali moze se svako snaci. ) Chupo bas sam imala osecaj da si riba u horoskopu ! Mnogo me podsecas na jednu moju drugaricu,takodje Ribu, iz HN. a ja eto,obrnuta kombinacija od tebe To ti je isto!
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 25.9.2017 22:09:05
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Škorpija dupla
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 25.9.2017 23:32:43
|
|
|
|
Sarav
|
Rak ♋
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 26.9.2017 7:39:11
|
|
|
|
krin 40
|
Dupla lavica
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 26.9.2017 11:29:07
|
|
|
|
suzi kju
|
Strelac/ Bik
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 25.2.2018 14:47:14
|
|
|
|
Dora89
|
Rak/Lav
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 25.2.2018 14:47:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Blizanac/devica
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 2.3.2018 9:40:59
|
|
|
|
Dora89
|
Volim svoju kombinaciju.
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 4.8.2018 16:31:12
|
|
|
|
mama ivane
|
Ovan
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 14.10.2019 14:22:29
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja sam lav.Podznak skorpija
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 14.10.2019 17:15:25
|
|
|
|
flamingos
|
Devica
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 15.10.2019 21:22:55
|
|
|
|
Maria.lev
|
Devica/vodolija 😀
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?