Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 8.1.2016 23:33:06
|
|
|
|
World
|
Strijelac
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 9.1.2016 0:21:24
|
|
|
|
Rosita
|
Devica - bik
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 17.5.2016 0:47:27
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jarac - bik... da li ce neko da prebroji i kaze koji znak pobedjuje na RR :-) hehe
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 12.10.2016 16:01:14
|
|
|
|
Divnica
|
Ja sam Lav
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 12.10.2016 16:05:00
|
|
|
|
MAGDI
|
Vaga
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 13.10.2016 22:07:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Strelac..podznak nikad nisam znala da izracunam
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 15.10.2016 0:07:24
|
|
|
|
veselicaa
|
Jarac u podznaku Blizanac Anck imam negde tu knjigicu gde se gleda kako da se izracuna podznak,ako je nadjem,izracunacu ti.
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 15.10.2016 0:13:27
|
|
|
|
choopa choops
|
Je l' ima još jedna tema o horoskopu? Ja znam da smo negdje pisali ali to nije ova.... Inace ja sam RIBA/RAK (Ako hocete da izracunate podznak ili vidite gdje su vam koje planete idete na astro.com i pod free horoscopes nadjete, ukucate podatke i ono ce vam izbacit neke osnovne stvari. Na engleskom je, ali moze se svako snaci. )
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 15.10.2016 13:16:55
|
|
|
|
mamica 91
|
Skorpija - lavica (sto bi moja U rekla) za prababu kaze da je ovca u horoskopu
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 15.10.2016 16:43:24
|
|
|
|
isidora88
|
Vaga, u podznaku skorpija
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 16.10.2016 18:41:56
|
|
|
|
Animsaj9
|
Bik -Skorpija
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 16.10.2016 19:00:40
|
|
|
|
mila83
|
Rak\riba
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 16.10.2016 19:02:17
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Je l' ima još jedna tema o horoskopu? Ja znam da smo negdje pisali ali to nije ova.... Inace ja sam RIBA/RAK (Ako hocete da izracunate podznak ili vidite gdje su vam koje planete idete na astro.com i pod free horoscopes nadjete, ukucate podatke i ono ce vam izbacit neke osnovne stvari. Na engleskom je, ali moze se svako snaci. ) Chupo bas sam imala osecaj da si riba u horoskopu ! Mnogo me podsecas na jednu moju drugaricu,takodje Ribu, iz HN. a ja eto,obrnuta kombinacija od tebe
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 16.10.2016 19:17:24
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: mila83 IZVORNA PORUKA: choopa choops Je l' ima još jedna tema o horoskopu? Ja znam da smo negdje pisali ali to nije ova.... Inace ja sam RIBA/RAK (Ako hocete da izracunate podznak ili vidite gdje su vam koje planete idete na astro.com i pod free horoscopes nadjete, ukucate podatke i ono ce vam izbacit neke osnovne stvari. Na engleskom je, ali moze se svako snaci. ) Chupo bas sam imala osecaj da si riba u horoskopu ! Mnogo me podsecas na jednu moju drugaricu,takodje Ribu, iz HN. a ja eto,obrnuta kombinacija od tebe To ti je isto!
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 25.9.2017 22:09:05
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Škorpija dupla
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 25.9.2017 23:32:43
|
|
|
|
Sarav
|
Rak ♋
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 26.9.2017 7:39:11
|
|
|
|
krin 40
|
Dupla lavica
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 26.9.2017 11:29:07
|
|
|
|
suzi kju
|
Strelac/ Bik
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 25.2.2018 14:47:14
|
|
|
|
Dora89
|
Rak/Lav
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 25.2.2018 14:47:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Blizanac/devica
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 2.3.2018 9:40:59
|
|
|
|
Dora89
|
Volim svoju kombinaciju.
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 4.8.2018 16:31:12
|
|
|
|
mama ivane
|
Ovan
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 14.10.2019 14:22:29
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja sam lav.Podznak skorpija
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 14.10.2019 17:15:25
|
|
|
|
flamingos
|
Devica
|
|
|
|
RE: Koji ste horoskopski znak? 15.10.2019 21:22:55
|
|
|
|
Maria.lev
|
Devica/vodolija 😀
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?