Uvek malo upišane gaćice i sa 6 god? (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Odgajanje

Poruka

vikiveki -> Uvek malo upišane gaćice i sa 6 god? (11.3.2013 15:16:36)

Tražila sam ali nisam našla temu o problemu koji ja imam sa starijim sinom[sm=zmeden.gif] On ima skoro 6 godina a skoro svaki dan kad je kod kuće piški po malo u gaće[sm=hudicek1.gif] tako da nemogu reći da se baš upiškio a ne mogu reći ni da je suv...pitala sam našu dr a ona mi rekla da ga vodim kod psihologa[sm=zmeden.gif] Takvo stanje je oduvek mislim i dok nije imao mladjeg brata a ima i stariju sestru...Ako neko ima sličan problem pomozite[sm=zmeden.gif]

isidora88 -> RE: Uvek malo upišane gaćice i sa 6 god? (11.3.2013 15:29:07)

mozda nema dovoljnu kontrolu besike ili kako se to vec kaze, mozda treba da radi nesto kao mi kegelove vezbe, ne verujem da je bas da je psiholoski problem

Olga75 -> RE: Uvek malo upišane gaćice i sa 6 god? (11.3.2013 15:31:12)

Vikiveki , da odradite urinokulturu i odete kod urologa , to je definitivno neka inkontinencija
a ako je sa urinom sve ok onda mozda treba posetiti psihologa

vikiveki -> RE: Uvek malo upišane gaćice i sa 6 god? (11.3.2013 16:01:49)

ma i ja mislim da je za psihologa pošto dok je u vrtiću ni kapi ne pusti, a kući kad dodje [sm=hudicek1.gif] i pričala sam sa njim i pokušala sa nagradjivanjem i nudila sm ga često ali ne daje rezultate....ja diplomirani pedagog a dete se tako ponaša[sm=smiley13.gif] sve imam utisak da sam ga previše razmazila[sm=smiley1.gif] ali opet tu je starija devojčica koja nije imala nikakvih problema ...e sad ne znam kako ću proći sa mladjim sinom pošto on još nosi pelene[sm=smiley13.gif] Možda se kod muškaraca teže uspostavlja ta kontrola mokrenja[sm=zmeden.gif]

Olga75 -> RE: Uvek malo upišane gaćice i sa 6 god? (11.3.2013 16:03:43)

pa ne znam , mozda da uradite urinokulturu i uz besike i bubrega ( sad ja odoh na siroko )
ali ako se sve organsko iskljuci onda ostaje jos deciji psiholog [sm=zmeden.gif]

vikiveki -> RE: Uvek malo upišane gaćice i sa 6 god? (11.3.2013 16:06:11)

Moraću tako[sm=smiley1.gif] nema nam druge

Stranica: [1]