Beba udara glavom (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Sandricak -> Beba udara glavom (11.3.2013 12:51:38)

Drage moje,
da li vase bebe udaraju glavom o zid, o patos, o krevetac... o sta god stignu?

MI imamo problema sa tim pa da cujemo savete i predloge kako to da iskorenimo...

sneza24 -> RE: Beba udara glavom (11.3.2013 13:10:14)

Dadvid je udarao glavom o zid sa nekih 13-14 meseci i to se rukama osloni na zid i udara glavom namerno.
Jedino da mu skrećeš pažnju nečim drugim ili da ne obraćaš pažnju,ako se ne udara jako, pa kad on vidi da ti tebi to nije zanimljivo možda prestane brzo.

mamamikka -> RE: Beba udara glavom (11.3.2013 13:16:18)

mi i sad imamo taj "problem", moj David od radosti, dragosti, šta li, često glavom udara onog kome se obraduje, npr kad dođem s posla i dignem ga on me prvo istiska ručicama svom snagom pa onda i glavom, pa sam par puta imala i razbijena usta. nadam se da će postati malo nežniji...

Olga75 -> RE: Beba udara glavom (11.3.2013 13:18:42)

nekada su psiholozi govorili da je to udaranje glavom pa i celim telom znak zanemarivanja
sad kazu da je to zbog razvijanja sinapsi

Dada81 -> RE: Beba udara glavom (11.3.2013 13:22:25)

IZVORNA PORUKA: mamamikka

mi i sad imamo taj "problem", moj David od radosti, dragosti, šta li, često glavom udara onog kome se obraduje, npr kad dođem s posla i dignem ga on me prvo istiska ručicama svom snagom pa onda i glavom, pa sam par puta imala i razbijena usta. nadam se da će postati malo nežniji...

Tako je moj David isto,gde god se nadje lupa glavom cim mu nesto nije odgovaralo.Prestao je naravno,ne brini. Olga,lepo saznanje,nadala sam se samo da mu nece stetiti,ali nije def.

Sandricak -> RE: Beba udara glavom (11.3.2013 13:41:31)

I marko to namerno radi, osloni se rukama o zid i udara glavom, i mi kad kazemo ne to, on gleda u nas u opet, i opet, i opet... dok ne otplace...

Skockica -> RE: Beba udara glavom (12.3.2013 0:39:52)

Ovo moje malo pocne da mlati glavom obicno kad ga neko drzi. Koliko me puta cepio u nos [sm=smiley36.gif] ali bitno da je on dobro [sm=smiley1.gif]

Tammara -> RE: Beba udara glavom (12.3.2013 0:43:43)

I moj sin je počeo da udara glavom o svašta kad je imao 13 meseci. Sad ima 15 i nije još prestao. Nekad udara onako bez veze, ništa mu ne smeta, a nekad kad nešto radim on stane pored mene, osloni se leđima na zid i udara nazad glavu. Nikad ne udara jako, nikad ne plače zbog toga, ali i mene brine, pa kad počne sklonim ga od zida.

Sandricak -> RE: Beba udara glavom (13.3.2013 16:50:47)

Mi smo sada poceli da se udaramo i po usima... ne uvek, ali s vremena na vreme... obicno kad pocne da besni onda udara sam sebe..

dunja RR -> RE: Beba udara glavom (13.3.2013 16:59:35)

IZVORNA PORUKA: Skockica

Ovo moje malo pocne da mlati glavom obicno kad ga neko drzi. Koliko me puta cepio u nos [sm=smiley36.gif] ali bitno da je on dobro [sm=smiley1.gif]

samo da je dobro

Sandricak -> RE: Beba udara glavom (13.3.2013 17:01:39)

to je najbitnije....

Stranica: [1]