Didy -> RE: Mesta za obici u Vojvodini (21.8.2013 17:35:28)
|
Ja volim Suboticu i volim Palić i zoološki. Obe kume su mi iz Subotice, moji mama i tata su tamo studirali, tamo se upoznali, pa imam još i neku sentimentalnost prema njoj zbog toga. Moj muž je imao rođenu tetku u Subotici (nažalost, upokojila se), ali mu još uvek žive brat i sestra tamo, pa svratimo i do njih kad dolazimo. Ili njih izvedemo na Palić.[sm=smiley36.gif] Elem, često idemo, ali uglavnom na dan, krenemo rano ujutro, celodnevni provod i kući. Sad nismo bili već duže vreme, mogli bismo obnoviti gradivo.[sm=smiley36.gif] Fruška gora mi je predivna. Nama je na 10-15 kilometara. I uvek ima nešto novo, drugačije da se vidi. Manastiri su prelepi! Priroda je očaravajuća. Često idemo na izlete i uvek te iznenadi svojom lepotom! Meni su i Sremski Karlovci prelepi. Novi Sad ne spominjem, to mi je kao druga kuća, živela sam tamo 5 godina dok sam studirala, znam ga u dušu. Žao mi je što su dvorci po Vojvodini uglavnom zapušteni, nadam se da će doći neko bolje vreme i za njih. A što se tiče Novog Bečaja i Velikogospojinskih dana, mm ima želju da odemo u petak na koncert Parnog valjka, pa eto prilike da vidim i Bečej. Inače, ja u Banatu nikad nisam bila, prvi put sam samo prošla pre mesec dana kad sam išla u Temišvar, ali to se ne računa. Bačku slobodno mogu reći da sam celu prešpartala, Srem isto tako, a eto Banat mi je neistraženo područje.[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|