Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta pokloniti svojoj mami :) 26.10.2016 13:43:21
|
|
|
|
Animsaj9
|
Sve zavisi od osobe ...ili neki kozmeticki tretman , moja mama se uvek odusevi pedikirom
|
|
|
|
RE: Sta pokloniti svojoj mami :) 22.2.2018 15:58:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Drage zene, kako cete vi iznenaditi vase majle za 8.mart? Ja cu mojoj najverovatnije mindjusice...izrazila je zelju odavno da ima neke onako kao bisercic, pa cu joj najverovarnije to uzeti...
|
|
RE: Sta pokloniti svojoj mami :) 22.2.2018 16:05:52
|
|
|
|
Sarav
|
I ja ću minđuše. Pre par meseci je izgubila jednu svoju, pa sad nosi moje. Volim da joj poklonim nešto što traje a da često vidi pa da misli na mene
|
|
RE: Sta pokloniti svojoj mami :) 22.2.2018 16:07:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Bas to Sarav 😊 od kada sam se udala posebno mi je drago kad nesto poklonim svojoj majci 💖
|
|
RE: Sta pokloniti svojoj mami :) 22.2.2018 16:15:02
|
|
|
|
Sarav
|
Ja živim daleko od mame, relativno, i mnogo mi fali. Ali se zato čujemo po sto puta dnevno. I volim da je obradujem i bez povoda. Kupujem joj gomilu gluposti, ali i lepe i trajne stvari. Poslednja stvar je flašica za vodu, koristi je na poslu
|
|
RE: Sta pokloniti svojoj mami :) 22.2.2018 16:39:25
|
|
|
|
Srecko47E
|
Slazem se.Mame su posebne.
|
|
|
|
RE: Sta pokloniti svojoj mami :) 22.2.2018 17:29:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moja ne voli kad bacam pare na gluposti od poklona. Naj vise se obraduje kad joj uzmem tako neke preparate na biljnoj bazi.
|
|
|
|
RE: Sta pokloniti svojoj mami :) 22.2.2018 18:35:10
|
|
|
|
Srecko47E
|
Obicno kazem to su korisni pokloni.Ja sam za takve.
|
|
|
|
RE: Sta pokloniti svojoj mami :) 22.2.2018 18:45:15
|
|
|
|
Mala Elena
|
Uzela bih svojoj mami neku toplu tuniku i nesto od kozmetike. Mozda farbu za kosu.
|
|
|
|
RE: Sta pokloniti svojoj mami :) 22.2.2018 18:58:05
|
|
|
|
mama Jo
|
U svakom slucaju nesto korisno
|
|
RE: Sta pokloniti svojoj mami :) 22.2.2018 19:26:35
|
|
|
|
Srecko47E
|
A personalizovani pokloni?Meni deluju super
|
|
|
|
RE: Sta pokloniti svojoj mami :) 22.2.2018 21:21:30
|
|
|
|
Dragce86
|
Ja mislim da je za moju najveca sreca album ili bar ram sa slikom nje i unuke :D Obozava je i nema vece srece od njih dve zajedno! Ili da je odvedem na njem rodjendan, naravno, cak ni poklon da ne kupim za nju bi ona bila pravi i najlepsi dar :D
|
|
|
|
RE: Sta pokloniti svojoj mami :) 24.2.2018 0:28:32
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja sam mami napravila album sa slikama nje i Mustre. Seckala,lepila ali vredi.
|
|
|
|
RE: Sta pokloniti svojoj mami :) 1.5.2019 19:44:58
|
|
|
|
kamičak
|
Nesto lepo od odece i naravno malo kozmetike koju ona voli. Uz to da izadjemo na rucak samo nas 2
|
|
|
|
RE: Sta pokloniti svojoj mami :) 2.5.2019 11:24:16
|
|
|
|
vocicana
|
Mama ce dobiti pizamicu od nas, za koji dan cu joj dodati i kremu za lice koju voli. Pre neki dan bez povoda kupila sam joj majcicu, mama je u zalosti, pa sam videla lepu i kupila joj da joj bude prijatna za leto.
|
|
RE: Sta pokloniti svojoj mami :) 2.5.2019 11:25:49
|
|
|
|
kamičak
|
Pokloni bez povoda uvek najdrazi, bravo :)
|
|
|
|
RE: Sta pokloniti svojoj mami :) 2.5.2019 11:55:03
|
|
|
|
Filadendronka
|
Moja mama se nas obraduje kad joj nesto kupim. Ranije sam bas vodila racuna da povremeno iznenadim najblize, ali sad me briga oko dece malo skrenula sa tog koloseka. Bas bih mogla mami nesto da kupim. Ona voli obucu, a isti broj nosimo i onda lako mogu da joj kupim.
|
|
|
|
RE: Sta pokloniti svojoj mami :) 3.5.2019 10:14:32
|
|
|
|
vocicana
|
A sledece koje ce dobiti su sandalice koje joj se budu svidele, zasluzila je da je stalno obradujem. Juce nam je prelepo bilo, deca su uzivala, uzivala sam i ja sa njima.
|
|
RE: Sta pokloniti svojoj mami :) 3.5.2019 16:38:05
|
|
|
|
kamičak
|
Najlepse je kad ukapiras da neko upravo smislja sta tebi da pokloni jer si-mama :)
|
|
|
|
RE: Sta pokloniti svojoj mami :) 3.5.2019 20:18:18
|
|
|
|
vocicana
|
Ej Kamicak, jedva cekam te momente!
|
|
RE: Sta pokloniti svojoj mami :) 3.5.2019 20:21:20
|
|
|
|
Duškić
|
Moja se najvise obraduje cigaricama njenim a to najvise mrzim da kupujem. Proslog puta dobila od dece tj .od nas ljuljasku za ispred kuce !
|
|
|
|
RE: Sta pokloniti svojoj mami :) 3.5.2019 22:22:17
|
|
|
|
Filadendronka
|
Duskic, ta ljulja je bas super poklon. Meni je prelepa i ona garnitura za sedenje od pruca, a znam i da se mami to dopada. Mogla sam uzeti i neki nakit posto joj je ove godine 60. rodjendan.
|
|
|
|
RE: Sta pokloniti svojoj mami :) 17.5.2019 20:30:23
|
|
|
|
kamičak
|
Lepu torbu za plazu
|
|
|
|
RE: Sta pokloniti svojoj mami :) 17.5.2019 23:21:05
|
|
|
|
vocicana
|
Fili, ja cu mojoj zdravlja Boze sledece godine neki lep komad nakita...
|
|
RE: Sta pokloniti svojoj mami :) 18.5.2019 7:54:16
|
|
|
|
Duškić
|
U principu svi najbolje poznajemo sta one vole, kako se oblace, sts vole, nose...itd.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Kako ce se zvati moja devojcica??? Pomozite :)Tvoja sekaNatalija (
22%)
Lena (
36%)
Tea (
19%)
Masa (
23%)
Ukupan broj glasova: 117Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!