Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Greška koju ne bih ponovila... 19.8.2009 15:54:34
|
|
|
|
eugenija
|
Slične teme, prosto da ih povežemo: Šta sebi nikada nećete oprostiti<-------------klik Da se ponovo rodim<-------------------klik Već napisah u nekoj od ove dve teme, ali greška koju ne bih ponovila jeste, ne bih upisala pedagogiju, kada bih se mogla vratiti unazad. Jedan jedini pedgog na celoj školi, i radi 40 godina ladno, i onda dok on ode u penziju, mi mladi pedagozi možemo da čamimo godinama na Birou, ili da budemo pedagozi u auto-školi, hahahaha, njih bar ima na svakom koraku...
< Poruku je uredio eugenija -- 19.8.2009 15:55:05 >
|
|
RE: Greška koju ne bih ponovila... 19.8.2009 15:56:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Ah, jel ti znaš da po novom zakonu se u auto-školu ide 6 meseci na predavanja???
|
|
|
|
RE: Greška koju ne bih ponovila... 19.8.2009 15:57:33
|
|
|
|
Buba76
|
Ili u banci i kladionici,njih ima jos vise od autoskola.
|
|
|
|
RE: Greška koju ne bih ponovila... 19.8.2009 16:08:10
|
|
|
|
Delijagirl
|
Ja nebih nikad vise upisala medicinsku skolu. Jeste da sam dosta toga naucila za zivot ali necu taj posao nikad raditi jer u sloveniji kako kazu nema ko da te zaposli a u srbiji imaju toliko drugaciji kurs da mi nebi dali dozvolu za rad nego mi daju samo dozvolu za nastavak skolovanja. I da sam isla u gimnaziju i slusala sama sebe a ne sve ostale sad bi mogla da studiram veterinu u sloveniji a ne da vatam krivine po "inostranim" drzavama.
|
|
RE: Greška koju ne bih ponovila... 19.8.2009 19:25:59
|
|
|
|
magnetic
|
Da mogu da se vratim u proslost nikad ne bih zapalila cigaretu i ponovo se navukla,pa se opet mukom odvikavala
|
|
RE: Greška koju ne bih ponovila... 19.8.2009 19:33:15
|
|
|
|
Verus
|
Ne bih gubila vreme na pogresne i negativne ljude. Za koje sam misila da su mi prijatelji a nisu bili. Sa svim ostalim odlukama mogu da zivim.
|
|
|
|
RE: Greška koju ne bih ponovila... 19.8.2009 19:56:27
|
|
|
|
marince1
|
i ja verovatno nikad ne bih upisala fax koji zavrsavam bez volje,jer se nikad necu zaposliti u struci!
|
|
RE: Greška koju ne bih ponovila... 19.8.2009 20:16:39
|
|
|
|
Anoniman
|
...povredila jednom prilikom i lagala MM, davno bese al nije zasluzio!
|
|
|
|
RE: Greška koju ne bih ponovila... 20.8.2009 12:00:32
|
|
|
|
afrodita
|
Ne bih cutala i slusala Miru dok me ponizava na kulturan nacin i kobajagi divi mi se, ne bih je mirno slusala nego bih je raspalila i vratila u opanke u kojima je bila dok se nije udala!
|
|
|
|
RE: Greška koju ne bih ponovila... 23.8.2009 12:58:25
|
|
|
|
Anoniman
|
ne znam ko je Mira, ai sigurno joj opanke dobro stoje IZVORNA PORUKA: afrodita Ne bih cutala i slusala Miru dok me ponizava na kulturan nacin i kobajagi divi mi se, ne bih je mirno slusala nego bih je raspalila i vratila u opanke u kojima je bila dok se nije udala!
|
|
|
|
RE: Greška koju ne bih ponovila... 15.11.2009 17:42:53
|
|
|
|
Anoniman
|
...verovala pogrešnim osobama. Ofarbala se u plavo. Jedno pijano matursko veče (najbolji drug!užas.kao da sam se po*vatala sa bratom bože me sačuvaj!)
|
|
|
|
RE: Greška koju ne bih ponovila... 15.11.2009 17:53:08
|
|
|
|
gina
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Ne bih gubila vreme na pogresne i negativne ljude. Za koje sam misila da su mi prijatelji a nisu bili. Sa svim ostalim odlukama mogu da zivim. Potpisujem 100% . Ja sam izgubila previše vremena, živaca i para na pogrešne osobe koje sam nazivala prijateljima .
|
|
|
|
RE: Greška koju ne bih ponovila... 15.11.2009 17:54:04
|
|
|
|
sanji
|
Ne bih nikad napustila fakultet!!! To je jedina stvar koju sam z pa sad umesto da radim kulturan posao gnjavim se sa kojekakvima po ceo dan!
|
|
RE: Greška koju ne bih ponovila... 15.11.2009 18:00:59
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: sanji Ne bih nikad napustila fakultet!!! To je jedina stvar koju sam z pa sad umesto da radim kulturan posao gnjavim se sa kojekakvima po ceo dan! isto!
|
|
RE: Greška koju ne bih ponovila... 5.11.2017 15:18:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bilo je sitnica al nista posebno znacajno, mozda bih izdvojila jednog lika/momka zbog kog sam posle imala problema...
|
|
|
|
RE: Greška koju ne bih ponovila... 5.11.2017 15:28:22
|
|
|
|
Mala Elena
|
Trudila bih se vise za sebe i radila na sebi. Sada vise ne znam ima li za to vremena i zivaca.
|
|
|
|
RE: Greška koju ne bih ponovila... 17.11.2017 23:11:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Nemam nijednu veliku... A tako nekih sitnih - citav spisak 😊
|
|
RE: Greška koju ne bih ponovila... 17.11.2017 23:12:06
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Nema toga..
|
|
|
|
RE: Greška koju ne bih ponovila... 18.11.2017 10:48:43
|
|
|
|
mama Jo
|
U principu - ne treba se kajati ni zbog cega u zivotu... iz svega izvuces neku pouku...
|
|
RE: Greška koju ne bih ponovila... 18.11.2017 13:58:21
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Slazem se sa MJ. Svaka greska je iskustvo.
|
|
|
|
RE: Greška koju ne bih ponovila... 29.11.2017 9:31:28
|
|
|
|
mali_mis
|
Vencala se kod maticara. U mom slucaju to je bio totalni promasaj, i definitivan kraj jedne lepe ljubavi.
|
|
|
|
RE: Greška koju ne bih ponovila... 22.2.2018 15:28:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Kao sto rekoh - svaka greska je jesno novo iskustvo... ali postoji nesto sto bih promenila da mogu da se vratim u proslost... mislim da sam jako povredila jednu osobu jednim svojim postupkom, i to bih sada ipak malo drugacije uradila 😊
|
|
RE: Greška koju ne bih ponovila... 22.2.2018 16:46:38
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ne bih se udala.
|
|
|
|
RE: Greška koju ne bih ponovila... 22.2.2018 17:23:07
|
|
|
|
suzi kju
|
Ne bih završila školu koju sam završila
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?