Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:09:09
|
|
|
|
imperial
|
bravo Bebi supeeer
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:13:40
|
|
|
|
maksmin
|
IZVORNA PORUKA: jovana13 meneee nov album planine krecem!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:16:51
|
|
|
|
Leax
|
cestitam
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:17:58
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: bebi13 posto je jovana pitala koja je na listi,ja usla da pogledam i tamo me ceka ZLATNO drvce a ja ceo dan visim na listama!!! e majku mu! uzdravlje bebi da koristiš
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:18:37
|
|
|
|
lesica
|
Bebi13 ,svaka čast
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:20:23
|
|
|
|
jance
|
ladno brze uploadujem novi album, nego sto otvorim neki postojeci da bi ga komentarisala. tako da, nemojte mi zameriti, nisam sebicna, jednostavno nece da mi otvori albume...
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:21:17
|
|
|
|
minna
|
jance komentarisi dnevnike ako stignes, to ide brze
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:22:22
|
|
|
|
pandina
|
Drage moje, odoh da vodim dete. ZAo mi je sto necu biti sa Vama u fotofinisu. Stvarno ste borci! Nedostajece mi ovo sutra Cestitam svima!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:22:44
|
|
|
|
leamalamut
|
Ja sam za 3 sata uspela da narokam preko 5000 auhhh
Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:22:58
|
|
|
|
minna
|
pandina
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:25:12
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: maksmin kome treba poena da ga punim nek se javi, vise ne znam gde da klikcem!!! ajde kod mene idi redom albume sa sto vise komentara pa u slike
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:27:09
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: maksmin IZVORNA PORUKA: Nada RR Vidjela sam ga i ja maloprije ali mi ne smijemo kliknuti . Ceka vas. Sta da si ga slucajno kliknula?!! Nista. Modovi ne ucestvuju u nagradnoj igri,samo skupljamo bodove za konacan rezultat.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:27:15
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: daca77 A meni nesto nije jasno...danas sam bas prikupila dosta stabala, tacno 579, a i dalje sam na 11.mestu, a na prva 3 su cure koje imaju manje od mene...Kako se ovo tumaci? Osvojila si juča nagradu, pa danas nemaš prava na dnevnu nagradu (zato te i nema na tabeli) već se boriš za ukupne bodove u sakupljanju stabala: KLIK
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:28:11
|
|
|
|
Anoniman
|
ne mogu da udjem u pp,niti u albume-pise problem loading page ili not found? Jel to samo meni???
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:31:46
|
|
|
|
minna
|
meni se desavalo juce, pa posle nekog vremena proradi otvorila sam jos jedan dnevnik, kuckajte ako stignete
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:36:51
|
|
|
|
Anoniman
|
pokusala sam dva puta da udjem u Jovanin album sa planinama i pise mi try again idem da pis*im i dok se vratim,da se komp odmori
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:39:03
|
|
|
|
milicicak
|
ne mogu da se ulogujem preko kompa
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:42:09
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: bebi13 ne mogu da udjem u pp,niti u albume-pise problem loading page ili not found? Jel to samo meni??? Idi na ctrl+F5
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:48:56
|
|
|
|
Sanja90
|
Hajde devojke jos nekih sat vremena izdrzite i meni uzasno koci i sporo je i izbacuje me ali se tesim time da je uskoro kraj
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:49:21
|
|
|
|
salle
|
sve zivo je zakovalo!!!! eeee, da sam za ovu foru znala od prvog dana, pobedili bi!!! ali nema veze, super smo se druziliiii
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:50:29
|
|
|
|
salle
|
ja sam danas nakupila 21 000!!!! e bas mi je zao sto nisam ranije znala za foru!!!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:53:15
|
|
|
|
liliana
|
Odoh ja da uspavam dete, pa se vraćam.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:53:16
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: salle ja sam danas nakupila 21 000!!!! e bas mi je zao sto nisam ranije znala za foru!!!! kad bi čovek zbao gde bi pao....
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:56:14
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: salle ja sam danas nakupila 21 000!!!! e bas mi je zao sto nisam ranije znala za foru!!!! kad bi čovek zbao gde bi pao.... bas tako, svaka ti je ko njegoseva
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:58:25
|
|
|
|
milenatea
|
tu sam jel smanjujemo sale kod tebe sam tamo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
zatrudnjetiErmina12u braku sam vec 5 mjeseci i jos nisam zatrudjnjela a ja i muz silno zelimo tu trudnocu kako i sta trebamo uraditi?vjestacka oplodnja (
9%)
sacekati jos koji mjesec (
91%)
Ukupan broj glasova: 294Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!