RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

liliana -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 3:13:52)

IZVORNA PORUKA: maksmin

da li ste videle post na temu taktike u slovima???

Ne

liliana -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 3:14:47)

IZVORNA PORUKA: Suncicabg

[sm=smiley13.gif] da bar traje duze...

Joj, Sunci, gde duze...Oči mi pobeleše... Priviđam ruzicaste slonove...[sm=smiley36.gif]

maksmin -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 3:16:31)

nisam htela ovde posto nam citaju, al aj nema veze. uglavnom kada se skupi 6000 postova na temi dobijaju se bonus poeni, tako njihove teme broje i po 300 str. A mi nase teme ogranicavamo na 100, valjal bi da ova ostane otkljucana posle stote i slovo, ili bilo koja druga tema gde se brzo pise

maksmin -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 3:18:41)

trazila sam malopre u pravilima, ali to nigde ne pise. moracemo dunju da pitamo kad se pojavi.

Suncicabg -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 3:20:15)

IZVORNA PORUKA: liliana

Joj, Sunci, gde duze...Oči mi pobeleše... Priviđam ruzicaste slonove...[sm=smiley36.gif]

Lili moja sasava [sm=smiley1.gif]
Da ih stignemo bre zato da traje duze..

liliana -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 3:20:19)

Na našoj RR je pravilo da se svaka tema, koja navrši 100 stranica zaključava i otvara nova pod istim imenom, samo naedni deo.
Možda kod njih tog pravila nema.
Ovde je tako

liliana -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 3:24:03)

Lili moja sasava [sm=smiley1.gif]
Da ih stignemo bre zato da traje duze..

Hahaha... Ma, znam... Idi na temu "Drugarice sa RR-prebrojte se, nabrojte se" piši sve forumašice koje ti padnu na pamet. I u temu "Na slovo, na slovo" . To su kratke i brze teme, tako možemo da skupimo više bodova

Suncicabg -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 3:26:31)

Bila sam i icicu opet [sm=smiley1.gif]

liliana -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 3:27:00)

Ja moram u krevet, ili ću zaspati za kompom.
Kuckamo se ujutru. Ostajte mi zdravo i dobro!

maksmin -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 3:32:25)

Na našoj RR je pravilo da se svaka tema, koja navrši 100 stranica zaključava i otvara nova pod istim imenom, samo naedni deo.
Možda kod njih tog pravila nema.
Ovde je tako

Znam da je ovde tako, ali kazem isto sam tamo videla da na to dobijaju poene, da li je njima ograniceno na 100 str. ne znam, mozda to ne vazi za ovo takmicenje. nisam pametna

laku noc lilijana!

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 3:42:20)

Gde ste devojčice ? :===

Verolina -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 3:43:50)

Meni su oci ispale[sm=smiley36.gif]

minna -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 3:45:22)

Ja cu morati da malo odspavam,ne znam gde Sam sve mi titra pred ocima

maksmin -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 4:15:18)

dunja aj vidi gore post vezan za bonus poene na teme sa vise od 6000 postova

Modessty -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 4:18:19)

heeej cure! [sm=smiley1.gif]
moje dete spava, a ja bdijem ovde [sm=smiley36.gif] kako ću da preživim sutrašnji dan, pričaćemo

Modessty -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 4:19:10)

dunjaaaaaa nema mi dnevnika!

Modessty -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 4:19:39)

a ni albuma!

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 4:25:37)

a jel bio sigurno?

kako se zovu?

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 4:26:29)

IZVORNA PORUKA: maksmin

nisam htela ovde posto nam citaju, al aj nema veze. uglavnom kada se skupi 6000 postova na temi dobijaju se bonus poeni, tako njihove teme broje i po 300 str. A mi nase teme ogranicavamo na 100, valjal bi da ova ostane otkljucana posle stote i slovo, ili bilo koja druga tema gde se brzo pise

ja ne znam za ovo

maksmin -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 4:29:59)

i sinoc su pricale o tome, ali ja nisam primecivala koliko postova stane na str. kad sam videla da nase na slovo.. ima 100 str i 2000 postova, opet virnem tamo i oni imaju 310-311 strana.

Modessty -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 4:30:27)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

a jel bio sigurno?

kako se zovu?

evo sad proradilo. Izgleda da se vide, jer su žene komentarisale

vikiveki -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 5:21:34)

Evo devojke novog albuma ima dosta slika to znači i dosta bodova

http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album1&ID=1753

Izvolite kaficu[sm=kava.gif] pa komentarišite

serpica -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 6:40:01)

Dobro jutro...
ja na zalost nisam mogla da vam se pridruzim nocas,zaista nisam bila sposobna ne zamerite mi,a sad tek kad sam videla koja je razlika bas sam se iznervirala[sm=smiley13.gif]

vikiveki -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 6:42:25)

IZVORNA PORUKA: serpica

Dobro jutro...
ja na zalost nisam mogla da vam se pridruzim nocas,zaista nisam bila sposobna ne zamerite mi,a sad tek kad sam videla koja je razlika bas sam se iznervirala[sm=smiley13.gif]

Ajde serpice ne nerviraj se popi malo moje kafice i baci se na posao[sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 6:43:58)

hej , cure
ma zezamo se [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>