RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

World -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 23:46:57)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: isidora88

evo kopije mog maila, meni svi mailovi stizu sa ringeraja.net i sve je na slovenackom

Oseba sarti je dopisala tale komentar pod tvojo sliko v albumu <a href=\"index.php?page=album1&ID=1607\">NOVO svasta nesto</a>:

:))))

Za ogled komentarja klikni na:
http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=14888

Delimo lepe trenutke <3
Tvoja Ringaraja

Od kada je tačno krenulo ovo da vam stiže na slovenačkom?

Da li za vreme igre i ako jeste, kog dana otprilike, ili je i pre stizalo?

meni od sinoc, otkako sam postavila album..

Pretty78 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 23:47:52)

meni od prvog dana

razlika je 50 000 !!!

Verolina -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 23:48:04)

Meni nikada nisu stizali mejlovi na slovenackom, sem kad je pocela ova nagradna igra.
I ja nemam album i sigurno nisam komentarisala svoju sliku koju nemam i to dva puta.

jovana13 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 23:49:08)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: jovana13

ajde i tako ali nek da neko link sad kad mogu da kom vise albuma od jednom

evo moji ivanka

ne mogu da verujem opet mi izlaze moji albumi kad kliknem na ovo ne kapiram u cemu je problem? jel vi link ne postavite za vase nego za moje albume ili me rr prebaca nek udje neko na ovaj link pa neka kaze

jovana13 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 23:51:56)

figaro gotovo odoh do ivanke i lanejelene [sm=bravo.gif]

minna -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 23:52:03)

Sad I mi I one igramo na slovo, koliko nam sad beze?

Pretty78 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 23:53:32)

odo da spavam ne mogu vise

IGRAJTEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

World -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 23:54:52)

hm...

World -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 23:55:51)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Meni nikada nisu stizali mejlovi na slovenackom, sem kad je pocela ova nagradna igra.
I ja nemam album i sigurno nisam komentarisala svoju sliku koju nemam i to dva puta.

ma jesi, samo ti to ne znas jos... [sm=smiley36.gif]

a neki programer se zapio garant kad je dosao do dijela sa albumima...[sm=smiley36.gif]

Verolina -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 23:56:20)

IZVORNA PORUKA: World

ma mozda i jesi, samo se ne sjecas... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

pa neki programer se vjerovatno zapio malo kad je kr[sm=smiley36.gif]eirao stranicu sa albumima...

I to sto velis...Hahhahahahahah........[sm=smiley36.gif]

World -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 23:57:43)

e vidi prvu mi nije objavio pa napisah drugu, pa sad objavi i prvu.. izgleda da sam i ja bila sa programeror dok je pio.. [sm=smiley36.gif]

Verolina -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 23:58:50)

Ha ha ha..bice da si ti kreirala stranicu sa albumima [sm=smiley36.gif]
I bice da je programer Italijan[sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 23:59:40)

IZVORNA PORUKA: Figaro88

Ne verujem da bi neko bas namestao takmicenje[sm=smiley36.gif]Ali jeste po malo cudno.Mada je i nas malo....

Niko ne namešta takmičenje, to vam garantujem. Ako primetite grešku javite.

World -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 0:00:07)

prego? nemam pojma o cemu pricas... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 0:00:13)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: isidora88

evo kopije mog maila, meni svi mailovi stizu sa ringeraja.net i sve je na slovenackom

Oseba sarti je dopisala tale komentar pod tvojo sliko v albumu <a href=\"index.php?page=album1&ID=1607\">NOVO svasta nesto</a>:

:))))

Za ogled komentarja klikni na:
http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=14888

Delimo lepe trenutke <3
Tvoja Ringaraja

Od kada je tačno krenulo ovo da vam stiže na slovenačkom?

Da li za vreme igre i ako jeste, kog dana otprilike, ili je i pre stizalo?

meni od juce,a ja ni nemam album

Verolina -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 0:01:07)

IZVORNA PORUKA: World

prego? nemam pojma o cemu pricas... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Da cutis Franceska[sm=smiley36.gif]

pandina -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 0:02:05)

Imama jos nesto da ispeglam pa se vracam da listam albume. Ko je na redu da ga obradim?

Ajde videcu ko je mene punio u medjuvremenu[sm=jezicek.gif]

17 joka -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 0:03:00)

ja[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

minna -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 0:03:05)

E a gde se sad gledaju aktivni korisnici?

milenatea -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 0:07:06)

mnogo mi sporo otvara albume, idite u moje ako vam je brzi net. Verka, bez u moje [sm=jezicek.gif]
Joko ne mogu da otvorim tvoje albume

Dada81 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 0:11:33)

Ja imam nekad od podne zahteve za prijateljstvo ,koje sam naravno prihvatila,ali mi jos ''blinka''kao da su tu i kao da ih nisam prihvatila i na opcijama jos cekaju...

Leax -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 0:15:46)

oni nas namerno sabotiraju u zadnjh pola sata nikako neotvara albume, cekam i cekam da se smiluje da otvori sliku[sm=smiley13.gif]
Pandina slike su ti sjajne,prelepi ste ali sam odustala od komentarisanja albuma zbog zastoja .
Devojke ja vas pozdravljam pa nastavljam sutra a mozda i veceras ako me beban bude budio [sm=jezicek.gif]

Dada81 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 0:20:04)

I ja sam bila na pola albuma oko 23 h,p asam otisla sa Davidom u sobu,brzo se vratila i nist annije hteo da prebaci niti uradi,pa sam ga i restartovala..Odoh opet probati prihvatiti prihvacena prijateljstva,da vidim hoce li nestati ona gore ikonica..Mada sam tako radila 3 put danas najmanje

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 0:22:54)

IZVORNA PORUKA: minna

E a gde se sad gledaju aktivni korisnici?

U moja Ringeraja sa desne strane.

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 0:25:09)

IZVORNA PORUKA: Leax

oni nas namerno sabotiraju u zadnjh pola sata nikako neotvara albume, cekam i cekam da se smiluje da otvori sliku[sm=smiley13.gif]
Pandina slike su ti sjajne,prelepi ste ali sam odustala od komentarisanja albuma zbog zastoja .
Devojke ja vas pozdravljam pa nastavljam sutra a mozda i veceras ako me beban bude budio [sm=jezicek.gif]

Ma niko vas ne sabotira, jednostavno je tako svuda, verujte.

Proverili smo, dobijate svi normalno bodove za albume, dnevnike, drva, greška je sa tim mailovima koji stižu sa RR.net, rešiće se.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>