RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

mamy2 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 15:50:42)

IZVORNA PORUKA: milenatea

besposlicarke [sm=smiley36.gif]

ja jesmo i sta ces sad?
Gomila smo besposlicarki kojima je samo i jedino cilj da pobijedimo.Taktika-zdravo nema je tako kako vi mislite.Kod nas je jedino jedinstvo ,jedna za sve , sve za jednu.U sportskom duhu vam zelim da se nastavimo fer boriti i da dostojanstveno prihvatite drugo mjesto, pa Boze moj nije ni drugo mjesto najgore sto ti se moze desiti, moze te recimo preci i biti bolja od tebe slovenacka rr[sm=jezicek.gif]

Trcosava -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 15:53:29)

OMG!?

salle -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 15:55:07)

IZVORNA PORUKA: mamy2

ja jesmo i sta ces sad?
Gomila smo besposlicarki kojima je samo i jedino cilj da pobijedimo.Taktika-zdravo nema je tako kako vi mislite.Kod nas je jedino jedinstvo ,jedna za sve , sve za jednu.U sportskom duhu vam zelim da se nastavimo fer boriti i da dostojanstveno prihvatite drugo mjesto, pa Boze moj nije ni drugo mjesto najgore sto ti se moze desiti, moze te recimo preci i biti bolja od tebe slovenacka rr[sm=jezicek.gif]

aj pali, na BA [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Pretty78 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 16:00:43)

ja jesmo i sta ces sad?

zjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

zoća -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 16:01:38)

e evo i mene dokle smo stigleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Lu -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 16:08:17)

Evo i mene ponovo[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/sloncek.gif[/image]

salle -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 16:09:12)

zene, u akciju
beze nam za 26 000

Olga75 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 16:11:34)

pa neka bezi RR ba , mi bar ne idemo da ih spijuniramo [sm=jezicek.gif]
pozdrav za konkurentkinje[sm=smiley31.gif]

milenatea -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 16:12:12)

isidora prelep ti je sincic

zoća -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 16:12:53)

a ima i toga[sm=hudicek1.gif]

salle -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 16:12:57)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

pa neka bezi RR ba , mi bar ne idemo da ih spijuniramo [sm=jezicek.gif]
pozdrav za konkurentkinje[sm=smiley31.gif]

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

milenatea -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 16:15:03)

cemu ovakav post? nista ja lose nisam rekla i mi vismo ovde u sportskom duhu i borimo se za NASU RR i ne svadjamo se ni sa kim, niti imamo nesto protiv BA. Vazno je ucestvovati

Ivanka 75 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 16:18:06)

Nijedna od nas nije otišla naRR.ba da se pravda i likuje, ovo je ne-fer i ne-sportski!
Trebalo bi upozoriti njihove modove na ova upadanja na NAŠU RR!
Ako je ko jedinstven onda smo to mi! [sm=bravo.gif]

vikiveki -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 16:18:14)

I ja da se zapljunem,došla sam tj odspavala malo sa sinom pa spremila ručak i sada ponovo u akciju do POBEDE....Bilo bi to zaista nešto da pobedimo u finišu takmičenja a one sve vreme vodile[sm=smiley36.gif]

Zemunka85 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 16:19:39)

Jaaaaaaooooooooj tek sada vidim sve ovo jaoooj. Sada sam sa tableta ali jedva cekam da muz dodje, da ja sednem za komp da "ucim' ajaoooj kada ucitam slikaaaaa i slikaaaaa :-) .
Odoh sada da komentarisem. Bebac pajki.

vikiveki -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 16:20:04)

ja jesmo i sta ces sad?

Opa, ovde se svašta izdešavalo imamo i konkurenciju na liniji[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

17 joka -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 16:20:15)

moje lepotice

pogledajte  moj  album

muzicarka -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 16:20:36)

bilo bi lepo da pobedimo , jos nije kasno [sm=bravo.gif]

milenatea -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 16:21:03)

potpisujem, e iz ovog razloga ajmo da se ne sklanjamo sa kompjutera makar crkle [sm=smiley36.gif]
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Nijedna od nas nije otišla naRR.ba da se pravda i likuje, ovo je ne-fer i ne-sportski!

Lu -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 16:22:09)

Dajte taj album "srpska posla", pretpostavljam da je zabavan[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

vikiveki -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 16:24:41)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

U pravu si Ivanka 100%

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 16:26:23)

ŽENE RAZGOROPADITE SE [sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif]

Trcosava -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 16:27:35)

Išla je jedna naša da vidi kod njih stanje.... ali koliko znam nije pisala. Meni ovo smešno, ne znaju za šalu....[sm=zmeden.gif]

a sad moram da sredim malo kuću, dete liže tanjir, hoće još kolača, a ja je kuliram

milenatea -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 16:27:54)

hahahahahaha sad cemo da vidimo ko nije u sportskom duhu.BA[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Dada81 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 16:28:07)

Ja sam i rucak napravila,vredna zena docekam mm [sm=smiley36.gif]
Pa,vidim vec nekih promena ihhh

Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>