RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

mine -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 12:49:12)

e sad da li se pandina desava nesto...2 albuma sam prosla...jedino sto mi makedonci salju neka obavestenja

17 joka -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 12:49:22)

meni  niko  ne komentarise[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Dada81 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 12:49:24)

IZVORNA PORUKA: vikiveki

[sm=smiley36.gif] i ja sam se umorila

Znas ono -nema odmora dok traje obnova [sm=smiley36.gif] I ja sam,trazim recepAt kako preziveti,osecam se mamurno,a pila nisam [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 12:50:38)

IZVORNA PORUKA: salle

IZVORNA PORUKA: Trcosava

SAd ulećem kod pandine u Album [sm=smiley36.gif]

Ju jesam ja to na 5 mestu danas?????[sm=zmeden.gif]

posle malo i kod mene [sm=smiley36.gif]

peta, i ako nisi dobijala dnevnu nagradu, evo prilike [sm=bravo.gif]
daj link tvog albuma da ti nabacim poene

http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album1&ID=1476

http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album1&ID=1368

http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album1&ID=1333

eve ti tri!

Salle ja mislim da sam kod tebe jutros bila, ali ću svakako jopet da svrnem [sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 12:51:16)

Devojke kažite mi kako da šaljem zahteve za prijateljstvo,juče sam ih poslala more jedno a niko ništa nije odgovorio i zato mislim da ja to ne znam da odradim

salle -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 12:51:16)

IZVORNA PORUKA: 17 joka

meni  niko  ne komentarise[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

daj link albuma, jer ja kada nadjem otvata mi RR.net!!!

vikiveki -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 12:52:59)

Evo sada ću te potražiti u albumima

salle -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 12:53:42)

IZVORNA PORUKA: Dada81

IZVORNA PORUKA: vikiveki

[sm=smiley36.gif] i ja sam se umorila

Znas ono -nema odmora dok traje obnova [sm=smiley36.gif] I ja sam,trazim recepAt kako preziveti,osecam se mamurno,a pila nisam [sm=smiley36.gif]

stizu li poeni?

jovana13 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 12:54:53)

joko jesam ja [sm=smiley1.gif] komentarisite i moje albume nisam ja na slikama [sm=jezicek.gif]

lanajelena -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 12:55:35)

Kako se moj dnevnik od dva reda ne vidi [sm=zmeden2.gif]

Trcosava -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 12:55:49)

Salle ti si me oduševila sa frizom!! Sad se sećam da jesam komentarisala po tvojem jednom albumu i da rekoh da me na jednoj slici tm podseća na muža od sanji [sm=smiley1.gif]

Ja otvorih od pandine (neke slike se en vide), od isidore88 i još od nekog, dal joka ili vikiveki[sm=zmeden.gif] nekom sam slala i zahtev za prijateljstvo

sva sam se pogub, a sudovi će se sami oprati [sm=jezicek.gif]

salle -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 12:56:50)

Salle ti si me oduševila sa frizom!! Sad se sećam da jesam komentarisala po tvojem jednom albumu i da rekoh da me na jednoj slici tm podseća na muža od sanji [sm=smiley1.gif]

Ja otvorih od pandine (neke slike se en vide), od isidore88 i još od nekog, dal joka ili vikiveki[sm=zmeden.gif] nekom sam slala i zahtev za prijateljstvo

stizu li poeni?

jovana13 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 12:57:05)

vikiveki ja kliknem na korisnikov profil pa izadje da mu posaljem zahtev i njegovi prijatelji pa kad predjem misem preko njegovih prij.isto izadje da posaljem zahtev i tako redom....

Dada81 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 12:59:03)

eto mene Jokooo [sm=smiley1.gif]
Cini mi se da stizu ,Salle [sm=bravo.gif]

mine -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 12:59:17)

Da li ti stizu poeni...3 albuma da znam ima li efekta
IZVORNA PORUKA: mine

e sad da li se pandina desava nesto...2 albuma sam prosla...jedino sto mi makedonci salju neka obavestenja

Dada81 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 13:00:17)

Kod mene ce se rucak sam napraviti,trt[sm=jezicek.gif] Bar mi dete lepo doruckovalo ,pa mi lakse [sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 13:04:15)

Fala sestre, fala... ja sad pređoh nečiji album (mislim da je pandina), prelazim još od nekog jedna cnka slatka i ov vikiveki - etno selo...

Žene, ja ne ostavljam neke wow komentare, iturim smajlije - dovoljno za poene jel da?
Tako da bez ljutnje pls [sm=smiley36.gif]

pandina -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 13:04:29)

joko ti si mi prva na dnevnom redu

salle -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 13:05:01)

IZVORNA PORUKA: pandina

hocu li ja nekome doci na red [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Skockica -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 13:05:39)

Napisala sam recept za super brzi kolac koji ce dobro doci svim ringerajkama koje zbog "vanredne situLacije" imaju manjak vremena za kucne i kuhinske poslove.Izvolite procitati i prokomentarisati.

adulence -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 13:10:30)

hocu li ja nekome doci na red [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

salle odoh ja da t komentarisem...

Trcosava -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 13:11:20)

Salle , jovana13 - ušla sam kod vas [sm=smiley36.gif]

Skokice, stiižem sad i tamooooo

salle -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 13:11:31)

IZVORNA PORUKA: adulence

salle odoh ja da t komentarisem...

e, fala ti [sm=smiley31.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 13:16:13)

salle tri puta sam ti ulazila u albume , ali nece da ih otvori nema sanse [sm=smiley13.gif]

pandina -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (13.3.2013 13:16:19)

salle bila sam kod tebe ali vraticu se opet
moram i ostalima bar po koju da napisem

Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>