Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 8:58:28
|
|
|
|
Olga75
|
Dana otvorila sam rodjendansku temu za tebe a o muzicu pisi na odgovarajucoj temi molim te
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 9:39:39
|
|
|
|
pandina
|
Je l' moze malo objasnjenje koju sada tabelu da pratim? Sta gledam? Ova sa rezulatima za utorak, ne snalazim se bas u njoj? Ako sam juce dobila dnevnu nagradu, sta dalje gledam?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 9:43:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
kako da vidim spisak prujatelja, da ne ponavljam zahteve, a to mi i dalje tesko ide...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 9:44:43
|
|
|
|
milenatea
|
bravo preetty
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 9:46:37
|
|
|
|
nata11
|
A jel imamo neku tabelu za ponedeljak negde? Ili cekamo kraj nedelje?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 9:47:19
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: pandina Je l' moze malo objasnjenje koju sada tabelu da pratim? Sta gledam? Ova sa rezulatima za utorak, ne snalazim se bas u njoj? Ako sam juce dobila dnevnu nagradu, sta dalje gledam? Za utorak KLIK Za ukupan poredak (GLAVNE NAGRADE) KLIK
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 9:48:11
|
|
|
|
Maryna1
|
bravo preety
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 9:48:49
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: nata11 A jel imamo neku tabelu za ponedeljak negde? Ili cekamo kraj nedelje? Ponedeljak KLIK
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 9:52:29
|
|
|
|
Suncicabg
|
Zene svaka vam cast, bas ste vredne :)
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 9:54:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Kada odete na PROVERI POPIS >> Sa desne strane imate ovaj spisak, i samo kliknete na željeni dan:
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 9:56:12
|
|
|
|
pandina
|
Definitivno sam mnogo glupa kad mora sve pet puta da mi se kaze. Zasto sam u utorku van tabela, kad imam dovoljno poena?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 9:59:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Recimo kod mene je ovakvo stanje: Zajedno: 5892 Danas: 1000
< Poruku je uredio dunja RR -- 12.3.2013 10:04:38 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 10:06:22
|
|
|
|
Leax
|
Svaka cast zene bas smo vredne a tebi Pretty cestitam zlato
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 10:08:26
|
|
|
|
Pretty78
|
hvala
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 10:14:55
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: pandina Definitivno sam mnogo glupa kad mora sve pet puta da mi se kaze. Zasto sam u utorku van tabela, kad imam dovoljno poena? Evo uslikah deo pravilnika: ko jednom osvoji dnevnu nagradu, dalje se bori samo za glavnu nagradu. Znači ti sada prati ukupne bodove.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 10:19:36
|
|
|
|
milenatea
|
napisala sam dnevnik
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 10:19:58
|
|
|
|
salle
|
dobro jutro :) kako ste od jutros?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 10:22:26
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: salle dobro jutro :) kako ste od jutros? Predji na chat teme
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 10:24:05
|
|
|
|
salle
|
daj uputstva, kako?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 10:26:54
|
|
|
|
vikiveki
|
Dunja ja opet napisala dnevnik a nije mi se bodovalo kao ni oni dnevnici juče što sam napisala,tražila sam i nigde nisam uspela da nadjem da piše 5 poena za dnevnik
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 11:16:26
|
|
|
|
lalojedac
|
ni ja nista ne kapiram,visim po ceo dan ali sta je poenta? kako dobiti bodove...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 11:18:52
|
|
|
|
salle
|
hahahah, ja za dnevnik, album, prijateljstvo, prijavu... ne dobijam bodove, a u pravilima pise da se dobijaju :D
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 11:26:22
|
|
|
|
Sanja90
|
Nisam ni ja dobila bodove kad sam napisala dnevnik i napravila album...mozda zbog prebukiranosti sajta
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 11:27:56
|
|
|
|
salle
|
ja ne znam zasto me nema na listi za danasnji dan, kada po bodovima treba da me ima na sve tri liste.....
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 11:30:33
|
|
|
|
Trcosava
|
A jel se dobijaju poeni za dodavanj recepata u kuvara?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....