RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 19:17:32)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: nata11

Lesice kada kliknem na tebe pise profil nedostupan.
Ja to pricam ceo dan, poslala sam 100 zahteva a niko me nije prihvatio

Nemojte ovako da šaljete tj. nemojte kliktati na profil, sada smo testirali, postoji greška.

Šaljite pozive ovako:

Uđete u:
Moja Ringeraja
Privatne poruke i Prijatelji
Pretraživač prijatelja

U polje Pozvani uneset__e nick, ili deo nicka (kod moderatora kucajte bez RR), izbaciće vam spisak, pa odaberete

I onda - važno, ne klikćete na avatar ili nick, već desno na ikonicu prijatelja (DVE GLAVE I ZNAK + ) i tu šaljete, klik na potvrdi.

Ajmo tako

I pogledajte listu bodova kako sada dobroooo izgleda, svi imate šanse
KLIK

pandina -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 19:18:42)

Dunja, procitaj sta sam pitala na prethodnoj strani.

pandina -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 19:19:43)

ZA pojedinacnu upotrebu portala nema me na listi.

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 19:22:21)

Nema te zato što si se popela među ukupne dobitnike, na listu prioriteta. Tamo si trenutno 9.

Čitajte pravilnik, flipnuću vam ovde, sve je lepo na pisano [sm=smiley1.gif]

World -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 19:23:38)

uu ludilo od desavanja.. ne stizem da iscitam sve, ali nema veze, bice teksta za kasnije natenane.. :D nadajmo se samo da nikome u ovih 5 dana nece stvarno zatrebati nesto.. :D

pandina -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 19:24:18)

Izvini, molim te, zurim da pohvatam sto vise, pa ne stigoh da procitam detaljno pravilnik.

Maraj -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 19:25:09)

Čitajte pravilnik, flipnuću vam ovde, sve je lepo na pisano [sm=smiley1.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Dada81 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 19:25:56)

I ja bih da znam caku,pa da ovo brze ide,tj.da brze dobijamo poene

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 19:26:17)

IZVORNA PORUKA: pandina

Izvini, molim te, zurim da pohvatam sto vise, pa ne stigoh da procitam detaljno pravilnik.

Ma pitaj samo draga, neka idu bodovi. Zezam se malo, ali ne znam više gde mi je glava [sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 19:26:59)

IZVORNA PORUKA: pandina

U svakom slučaju, sada ideš u napad na bolje nagrade, ne brini se ništa [sm=bravo.gif]

milenatea -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 19:27:51)

zenskeeee, moram da idem, otvorila sam temu Na poslu... Dunja ako ne valja brisi je, a sada odoh stvarno pa pisemo ujutru
ljubim vas sve [sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 19:28:27)

IZVORNA PORUKA: Dada81

I ja bih da znam caku,pa da ovo brze ide,tj.da brze dobijamo poene

Verujte samo pročitajte pravilnik, biće vam mnogo lakše.

Napravite prioritet, šta donosi više bodova, na to se bacite, a drva usput skupljajte, to vam je najbolje opcija.

mtajcica83 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 19:28:58)

Ja nikako ne mogu da se snadjem, nisma nigdje nasla kako da kliknem i na koga, kako glasamo??? Izvinjavam se...nisam u toku...[sm=smiley13.gif]

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 19:29:44)

Samo mi žao što ovu temu neko drugi nije otvorio, nakupio bi se bodova [sm=jezicek.gif]

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 19:30:00)

IZVORNA PORUKA: milenatea

zenskeeee, moram da idem, otvorila sam temu Na poslu... Dunja ako ne valja brisi je, a sada odoh stvarno pa pisemo ujutru
ljubim vas sve [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley31.gif]

pandina -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 19:31:23)

joj, dunj, ne bih volela da sam sad na tvom mestu [sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 19:33:42)

IZVORNA PORUKA: mtajcica83

Ja nikako ne mogu da se snadjem, nisma nigdje nasla kako da kliknem i na koga, kako glasamo??? Izvinjavam se...nisam u toku...[sm=smiley13.gif]

Nema glasanja mila, idi u prvi post i pročitaj natenane, svako skuplja bodove za sebe a svi zajedno se sabiraju za RR.

Imaš šanse jer od ponoći kreće nova runda sa 0 bodova.

dijana1* -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 19:35:50)

Zapostavicu i muza i dete i kucu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
ako me sada ne ostavi nikada nece

isidora88 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 19:36:50)

da li se zna sta koje mesto osvaja?

Cindarella -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 19:37:14)

Samo mi žao što ovu temu neko drugi nije otvorio, nakupio bi se bodova [sm=jezicek.gif]

Pu.[sm=smiley36.gif]

minna -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 19:40:50)

IZVORNA PORUKA: dijana1

Zapostavicu i muza i dete i kucu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
ako me sada ne ostavi nikada nece

jao i ja, i posao i sve ovo redom, nikad u ovo vreme nisam na rr, i sada sve hocu da prestanem al ne vredi[sm=smiley36.gif]

Maraj -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 19:41:16)

jao, al je gusto ovde. mm vec poceo da koluta od mog kuckanja [sm=smiley36.gif] odoh na temu da napisem sta upravo radi...[sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 19:42:02)

IZVORNA PORUKA: Cindarella

Pu.[sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif]

nata11 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 19:42:15)

Do koliko traje danas? Ja bogme sutra vec necu moci ovoliko da budem aktivna kao danas [sm=smiley1.gif]

nata11 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 20:02:28)

Ja cu da padnem u nesvest ne mogu vise dosta je bilo za danas. [sm=smiley32.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>