RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

liliana -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 16:36:49)

Odo ja na FB da igram Slagalicu. Zovite me kad bude to iznenađenje i posluženje!!![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 16:37:04)

IZVORNA PORUKA: Trcosava

[img]http://cheesebuerger.de/images/smilie/konfus/a015.gif[/img]

Mod, nemaaaaaaaaa - bosanke sve apile [sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Sanja90 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 16:38:56)

E tako konacno sam jela[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] uh ljudi...sad cu malo da odmaram prste,pogotovo kaziprst koji je bio na misu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 16:40:02)

zene koje imaju sitnu decu i bile ovoliko aktivne ovde su heroji [sm=bravo.gif] Ja nemam snage ni sebe da operem i nahranim. Sendvic je moj maximum za danas. Tusiranje i u krevet [sm=smiley36.gif]

Dada81 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 16:44:31)

IZVORNA PORUKA: bebi13

zene koje imaju sitnu decu i bile ovoliko aktivne ovde su heroji [sm=bravo.gif] Ja nemam snage ni sebe da operem i nahranim. Sendvic je moj maximum za danas. Tusiranje i u krevet [sm=smiley36.gif]

bebi [sm=smiley36.gif]

Sandricak -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 16:45:04)

e da je ovog takmicenja bilo kada sam bila trudna bila bih prva....

tada sam samo odmarala, a sad i rucak i marko i vecera i dorucak i kuca i sve ostalo....a aaaa...

bicu ja trudna ponovo da znate pa da opet nesto organizujete [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=jezicek.gif]

jovana13 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 16:46:18)

moji jesu mali po starosti al nisu sitniii [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Dada81 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 16:47:24)

IZVORNA PORUKA: Pretty78

sva sreca pa nemam kera, inace bi crko za ovih 5 dana.....a deca Bogu hvala izdrzljiva samo su malo ubledela [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

koja si ti legenda sto bi rekli [sm=jezicek.gif] volela bih da sam vise doprinela,ali sam dala sve od sebe pored ovog starog komp-a momackog ,od muza[sm=jezicek.gif]

Dada81 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 16:47:56)

IZVORNA PORUKA: Sandricak

tada sam samo odmarala, a sad i rucak i marko i vecera i dorucak i kuca i sve ostalo....a aaaa...

bicu ja trudna ponovo da znate pa da opet nesto organizujete [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=jezicek.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Leax -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 16:50:14)

IZVORNA PORUKA: Sandricak

[sm=bravo.gif]
e bas ovako sa malim bebanom je malo teze ali sva sreca sto jos nezna da prica verovatno bi rekao tati da je mamika-sizika [sm=smiley29.gif][sm=jezicek.gif]

sneza24 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 16:54:37)

IZVORNA PORUKA: jovana13

moji jesu mali po starosti al nisu sitniii [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

i moji isto [sm=jezicek.gif]

maksmin -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 16:58:20)

[sm=kava.gif] stigla, jos malo se druzimo pa odoh u "kancelariju", gomila za peglanje narasla do plafona, ostalo je mm sredio [sm=smiley27.gif]!!! Nece da klikce kao dadin, al bar hoce da umoci ruke u sudoperu!

daca77 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 17:04:04)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: daca77

A meni nesto nije jasno...danas sam bas prikupila dosta stabala, tacno 579, a i dalje sam na 11.mestu, a na prva 3 su cure koje imaju manje od mene...Kako se ovo tumaci?

Osvojila si juča nagradu, pa danas nemaš prava na dnevnu nagradu (zato te i nema na tabeli) već se boriš za ukupne bodove u sakupljanju stabala:

KLIK

A joj...a ja za to nisam znala...a bas sam se danas potrudila da sto vise navatam stabala.[sm=zmeden.gif]

Dada81 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 17:11:50)

IZVORNA PORUKA: viking RR

Nedostajaće mi moje drvo [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ja sve nesto trazim..kao da sam negde posla,kao da sam nesto htela.. [sm=jezicek.gif]

Modessty -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 17:14:00)

DACO nema poruke!
DOlazi mi muž. Odjavljujem se do večeras.... ili sutra

Dada81 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 17:14:42)

IZVORNA PORUKA: maksmin

[sm=kava.gif] stigla, jos malo se druzimo pa odoh u "kancelariju", gomila za peglanje narasla do plafona, ostalo je mm sredio [sm=smiley27.gif]!!! Nece da klikce kao dadin, al bar hoce da umoci ruke u sudoperu!

Maksimin,moj hoce i da umace i da klikce [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Joj,boze,sta mi je ,poludela sam od preforsiranosti...Tako ja kad pocnem,treba mi da se zahuktam,ali kad krenem mogu danima ...[sm=smiley36.gif],opet ja

Dada81 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 17:16:21)

Pretty ,Trco ,Lilliana,morala sam vase postove citati i mm ,da se ne smejem na glas sama[sm=smiley36.gif]

maksmin -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 17:18:37)

haahhaha, blago tebi, ovaj moj od kompa koristi samo novine na netu ujutru, livescore, eventualno stream za neku utakmicu, ostalo ga ne interesuje!!!
Meni je najteze da pocnem, ali zato kad uhvatim zalet, ne stajem. Tako je bilo i sa ovim takmicenjem, 3 dana sam gledala o cemu se radi, a onda pocela preksinoc i evo jos ne stajem..

Pretty78 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 17:19:22)

IZVORNA PORUKA: Dada81

Pretty ,Trco ,Lilliana,morala sam vase postove citati i mm ,da se ne smejem na glas sama[sm=smiley36.gif]

pa sto si mu citala bezveze...sinoc kad me punio sve sam mu to sama rekla [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

adulence -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 17:23:06)

zene svaka cast....nasa rr je najbolja ibez pobede....mada ja se i osecam kao pobednik..

pandina -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 17:40:01)

Sad sam usla u kucu.

Devojke, stvarno svaka cast, herojski smo se borile, nema sta. Cestitam i pobednicama, zasluzile su[sm=bravo.gif].

Ja sam mrtva pala, legla sam u pet, a ustala u osam. Dete me se uzelelo, jos malo pa me ne prepoznaje [sm=smiley36.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

liliana -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 17:40:07)

IZVORNA PORUKA: Dada81

[sm=smiley36.gif][sm=smiley31.gif]

salle -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 17:51:35)

kako je dosadno kada nema drveca [sm=smiley36.gif]

Maraj -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 17:59:59)

drage, samo da vas[sm=smiley31.gif] ja sad dosla s posla. Moram se malo posvetiti i m nikad ga nisam ovoliko zapostavila kao ovih dana [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (15.3.2013 18:04:41)

IZNENAĐENJEEEEEEEEEEEEE KLIK

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sledeća stranica >   >>