Pticica555
|
Ne mogu stvarno, neki put kao da mrzim samu sebe. Ne znam kako zvuci ovo kada me neko slusa, ali ja stvarno ne mogu da objasnim kako se osecam. Nailazi mi bukvalno da placem i kad se tusiram, i kad se legnem da spavam, cim ostanem sama, odem zube da operem i bukvalno se isplacem, ne mogu uopste da se koncentrisem da odgledam neki film npr, da citam knjigu, jer ja samo o tome razmisljam. Juce bas kazem kumi, kad bi mi neko rekao "da, rodices dete" , nije vazno kad, mislim da bih tad odahnula i pustila da sve ide mirno svojim tokom, ovako imam strah od toga da se nikad nece ni desiti. Mnogo mi je drago sto si opet trudna! Mene brine jer ja sam dva puta radila hsg, dva puta su produvali te jajovode, i nista se nije desilo. Razmisljala sam o Vto, cak u nekim momentima kazem ma idem na vto, ne mogu ovo vise psihicki da podnesem, lakse mi je kroz to da prodjem, nego da se ovako nerviram a ne radim nista konkretno. Da je nesto htelo da se desi i moglo, desilo bi se do sad. Muz kaze da ne brinem, da cemo uraditi sve sto treba, da ce biti sve u redu, da ja koliko sam nervozna i da bude sve u redu necu moci da zatrudnim koliko se nerviram. Mene cak neki put iznervira koliko je miran. :-) Sto se tice rezultata, receno nam je da uradi spermogram i spermokulturu, i tad je doktor rekao da je to ok. Ali cu videti da ponovi to sad jos jednom. Razmisljala sam o onom Asa testu, sto se radi na torlaku, da to odradimo. Ali mislim da cu na jesen raditi laparoskopiju, jer me ova nagadjanja posle hsg-a najvise nerviraju. Ja i dalje mislim da postoji taj hidrosalpings, iako je kontrast probio jajovod i on je propustio u trbusnu duplju, meni on i dalje deluje kobasicas_to. Mnogoooo ti hvala, srecna sam sto si uspela, i sto cujem da je ipak sve moguce. Volela bih da delic srece imam u svemu ovome, ali izgleda da moram tezim putem. Ne plasim se ja vto, nije to meni strasno, ja se plasim neuspeha...
|