Cvrčko -> RE: Broj i količina obroka na flašicu (29.1.2013 9:24:04)
|
Meni je već sa sinom patronažna rekla da nije pametno formulu davati na češće od tri sata, jer su bebina crevca osetljiva i treba im otprilike toliko da svare ad mleko. E sad, moja ćerkica kao programirana počinje da plače na 2 sata i 40 minuta [sm=smiley29.gif] iskreno malo mi je smešno, ali ja u tih 20-ak minuta promenim pelenu, namažem joj lice, malo se ponosamo po stanu i tako izdržava bez problema. Sad jede od 100ml do 140ml po obroku, jedino se posle kupanja prebije od klope-popije mi i do 180ml! Ali to je valjda količina koja je posle drži 6-7 sati mirnom, pa duže pajki... I imamo različite dane-nekih dana jede po obroku 150ml, onda sledeći dan tri četri obroka ne popije više od 80-90ml... Ali dok ona ima redovnu stolicu, dobija na kilaži i mirna je kad je budna, ja ne gledam mnogo na te crtice. Jedino nam je problem što noć stalno pomeramo-nekad odmah zaspe nakon kupanja posle 21h, a nekad budna još dočeka i ponoćni obrok... I onda spava do jutra.... Sin je mnogo brže uhvatio ritam, ona baš dosta leluja od dana do dana
|
|
|
|