majka mara -> RE: Broj i količina obroka na flašicu (1.3.2010 12:01:31)
|
nema kvalitetno mleko ili ne,majcino mleko je kvalitetno i jako onoliko koliko treba da bude. a to da je `kvalitetnije od adaprtiranog mleka` je samo po tome sto kroz majcino mleko dobija i antitela,a adaptirano nije otrov,pravljeno je da bude najpribliznije majcinom mleku. modesty daj joj da siki kad god zeli,ona zeli i tvoju blizinu,nemoj gledati na sat,mozes posle podoja da se izmazas,ako mozes da nakupis 90ml za 24 h i onda posle jednog podoja joj to onudi ako popije vise od 60ml,onda je gladna i produzi joj podoj,ako popije manje samo zeli tvoju blizinu,a to sto povrati puno,gledaj da je podignes kad joj menjas siku,verovatno se naguta dosta vazduha. a to na koliko ti trazi da siki i nije bas merilo u ovom dobu (oko 3 nedelje),daj joj da siki koliko zeli i nemoj brinuti za vagu. ja mog bebana hranim adap. mlekom,pa mi je u tom periodu trazio na 3h da jede,a adap.m bi trebalo `da ga drzi duze`. moj beban je bas gladnica i ja sam se istripovala da nemam dovoljno mleka,da mi je mleko slabo,cak sam ko mentol izmlazivala pa stavljla u casicu da ostoji da vidim koliko vode ima,ob kakav sam kreten! a ustvari mali je samo gladnica i nista drugo,evo sad ima 5m i pije oko 180ml sest obroka ato je mnooogo,sad smo uveli i nesto drugo ali je i u 4m pio 180mlx6obroka,a sa tri nedelje je pio 60-90mlx8 obroka i onda sam pocela da ga dohranjujem adap.m [sm=smiley13.gif] nema lepseg osecaja za tebe i bebu kad siki ovo je samo moj predlog i jos jednom pusti je da siki koliko hoce i kad hoce,nemoj gledati na sat,jer beba nije programirana i nisu sve iste!
|
|
|
|