Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 11.12.2012 9:13:12
|
|
|
|
sasaaa
|
Da li je neko kupovao u Aksi onu kutiju najvecu oko 1500 din za odlaganje igracaka koja ima kao tockice? Komsinica i sin se igrali i cujem udarcew i imam sta da vidim, isutirali plasticnu kutiju od kocki i polomili je sada je zalepljena, komsinica se ne igra sa sinom u sobi vec napolju a njemu je posle price ne znam da li se isplati kupiti ove aksine? Inace nama je ogradica krcata sa velikim kesama u kojima su sortirane igracke. Tacno znamo gde je sta, sto mog muza nervira i on samo ubacuje bez reda pa kad mali trazi bude premetacina.
|
|
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 11.12.2012 9:24:40
|
|
|
|
minna
|
Mi smo u aksi uzeli kutiju za igracke sa tockicima, ali je bila jeftinija jer je poklopac bio malo ostecen, nacrtani su miki, paja i ostali na njoj. Koliko je mali gura i vucara, nije se vise ostetila. A imali smo neku bez tockica, samo sto smo je dobili od rodjaka, tako da je vec koriscena pre nas, ja sam je jednom sutnula ka zidu i ona se skroz raspukla, a uopste nisam tako jako sutnula
|
|
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 11.12.2012 9:27:58
|
|
|
|
Snelle
|
Ko bi rekao, tako mala, a jaka Ja sam u jednoj plastičari kod nas (valjda se tako kaže ) našla ogromnu kutiju za igračke za 1900 din, a mnogo je veća od ove najveće na Aksinom sajtu. Pogledajte i po tim prodavnicama.
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 11.12.2012 9:30:25
|
|
|
|
sasaaa
|
Hvala! Pogledacu, mada mozda da bi mu bilo zanimljivo da je puni igrackama da izlijepimo neke stikere
|
|
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 11.12.2012 13:27:54
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Ko bi rekao, tako mala, a jaka eeee ko bi rekao crkoh od smeha mozete da izlepite sto da ne!
|
|
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 21.2.2015 19:09:39
|
|
|
|
mila83
|
Ja sam zajedno sa klincima od kartonskih kutija napravila kutije za odlaganje igracaka, sami su ih ukrasavali crtezima i kolazima.Nisu dugo trajne, taman kad im dosade,one se pokidaju pa onda pravimo druge sa drugim slicicama i tako...bude zabavno, a ima svrhu. postavicu vam fotke kada stignem
|
|
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 21.2.2015 19:23:59
|
|
|
|
Azra_
|
YISK ima taj program plastičnih kutija. Ne znam cene, ali nisu preskupe, Mada, ja ne volim plastične jer jako lupa kada pospremamo igračke.
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 21.2.2015 19:53:12
|
|
|
|
Azra_
|
Mislila sam na JYSK. Skapirale ste... Evo:Kutije
< Poruku je uredio Azra_ -- 21.2.2015 19:55:08 >
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 21.2.2015 20:41:34
|
|
|
|
veselicaa
|
Mi koristimo korpe za ves,sve drugo kratko traje,pocepa se ali korpe su neunistive,Imam ih jos kad je A bila mala.I da svaki krevet u dnevnoj (a i fotelja) su prepuni igracaka(mislim na onaj deo kada se podigne krevet ili fotelja)
|
|
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 21.2.2015 21:32:47
|
|
|
|
Azra_
|
Ja sam naše igračke, sve sem Playmobil i Lego setova počela da odlažem tako što ih poklanjam. To mi je najpraktičnije. Nemam mesta više ni za iglu u kući, tj.u ostavi.
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 21.2.2015 21:51:33
|
|
|
|
vikiveki
|
Mi smo pre neki dan pravili veliko raspremanje igracaka name spratu jer tu nam je skladiste za igracke Sve igracke sam razvrstavala I slagala u velike kartonske kutije, a na njima sam pisala spisak sta sve ima unutra
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 22.2.2015 14:11:56
|
|
|
|
veselicaa
|
Azra blago tebi sto ti dete dozvoljava da poklanjas igracke.Moja S.ne zeli da pokloni cak ni one igracke za bebe i to deverovom sinu,koji je tu u istom dvoristu kao mi,samo u drugoj kuci.
|
|
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 22.2.2015 18:50:29
|
|
|
|
Azra_
|
Hehe, Veselice, ma slabo se on pita. Ne poklanjam nešto što mu je baš bitno, ali nešto što je prerastao i što ga ne zanima, da. A i zna, da ako ne da, ne može ni dobiti nove... Mada, zavisi od deteta. Za sada se ne buni, videćemo koje će dalje faze imati.
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 23.2.2015 12:42:20
|
|
|
|
Modessty
|
Mi koristimo kutije od DM pampersa. Lepe su i šarene i praktične i kad već kupujemo pampers bar da iskoristimo i kutije Što se poklanjanja tiče - tu nemamo problema. Nosili smo i prošle i ove godine igračke kada se u njegovoj školici sakupljalo za decu iz doma i slično. Sam je izabrao šta će da da a šta ne. I opet imamo višak
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 25.2.2015 17:40:10
|
|
|
|
mila83
|
url=http://www.Slikomat.com/slika/5814897.htm] [/url] Jedna nasa kutija za odlaganje igracaka,sami smo je napravili , sa uzivanjem
|
|
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 25.2.2015 19:26:35
|
|
|
|
veselicaa
|
Divna vam je kutija Svaka cast na kreativnosti
|
|
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 26.2.2015 9:35:47
|
|
|
|
branki*
|
mila,bas je lepa kutija,od cega si je pravila?
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 26.2.2015 9:41:05
|
|
|
|
Bibilib
|
Mi igracke imamo na pretek i rado bi pola poklonili,jer se ne moze uci u sobu od njih...vecina igracaka je spakovana u paketu od bojlera....
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 26.2.2015 9:52:16
|
|
|
|
mila83
|
Hvala ! To je jedna jaca kartonska kutija,oko koje sam zalepila crveni samolepljivi tapet(oko 100 din 1m) a po njemu ono sto je Mima zelela,isekli smo od kolaza cvetice a ta slika Winksa je ustvari korica jedne stare istrosene sveske. To smo pravile krajem avgusta i kutija je jos citava,nije se pokidala. Za sina sam napravila slicnu,samo sa nalepnicama Angry birds koje sam kupila kod Kineza.
|
|
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 7.3.2015 7:46:38
|
|
|
|
mali_mis
|
Prvo smo odlagali u kartonske kutije koje oblepimo nekim ukrasnim papirom da lice na nesto, ali brzo se raspadnu, pa smo presli na plasticne korpice. U jysku sam skoro uzela za 150 din, sluzi nam za cuvanje igracaka sa kojima se trenutno igra, ali kad treba uspe i guzicu da uvali u nju, a ona jos nije pukla
|
|
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 2.7.2015 19:26:22
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja ću slikati naše kutije za odlaganje igračaka pa ću okačiti...mada mi naše nismo ukrašavali ,trebalo bi mi puno vremena ima dosta takvih kutija
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 2.7.2015 19:42:02
|
|
|
|
mila83
|
Ajde Viki,treba mi novih ideja
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 2.7.2015 19:50:58
|
|
|
|
Anarunika
|
Ja u šta god da sam sklanjala to je neslavno završavalo. Plastične,kartonske. Trenutno stoje u jednoj fioci od kreveta i nekoj pletenoj korpi. Ja bih jako volela sa njima da pravim nešto ali njih to sve slabo zanima . Tako da čekam da mi ova princeza poodraste pa da se sa njom poigram na tu temu. nadam se da će makar ona voleti da pravi stvarčice
|
|
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 2.7.2015 20:02:19
|
|
|
|
vikiveki
|
E Mila nećeš videti kod nas nove ideje,već sam napisala to je samo skup običnih kutija
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?