Nena81 -> RE: Kako zaustaviti mleko? (15.5.2010 13:43:51)
|
Ja sam trenutno u fazi prekidanja dojenje, iz razloga sto moram piti lekove koji se ne mogu piti dok dojim bebu. Moja malecka ima skoro punih 8mes, mnogo mi je zao, isplakala sam dusu pre neki dan ,al sta da radim i moje zdravlje je bitno. Po savetu gin uzela sam tabletice bromokriptin po jednu ujutru i uvece sam trebala da pijem, jer imam bas dosta mleka. Posle prve tabletice ja sam imala tako jaku reakciju na lek, da je mm hteo da me vodi u hitnu; pocela sam da se gubim da se tresem, drhtim, nesvestica....sela sam na krevet i kao da sam tog momenta upala u neku crnu rupu, beztezinsko stanje, nista nisam osecala ni lakocu ni tezinu, ni da li disem, samo sam bila svesna da mi mozak radi. Nisam mogla da pricam sem naj naj najtiseg sapata kolko da me razume. Oci nisam mogla da otvorim, a kada sam uspela, onda sam ga videla duplo. MM kaze da sam izgledala kao nadrogirana, na srecu to je sve proslo posle 45min otprilike. Po savetu gin nisam vise pila te tablete, dosla mi je babica sredila grudi, podvezala najcvrsce stomoze, i evo ja tako setam kroz kucu sa podvezanim sikama i kesam leda na njima. Manje mleka imam u odnosu na prethodni dan, nadolazi al ne toliko,smanjila sam unos tecnosti na min minimuma, pa ce se nadam se sve srediti za koji dan.
|
|
|
|