RE: Bazalna temperatura - VIII deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Malinica moja -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (10.6.2014 13:37:02)

Amelija hvala i ja navijam za sve vas [sm=zz_bounce.gif] Ne znam samo da li i druge imaju takav osecaj sa ovom T....nije kao ona uobicajena vise imam osecaj kao neko divljanje hormona....i vrucina...[sm=zz_er_what.png] Jel to kao teko treba...? [sm=smiley24.gif]

Bebana17 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (10.6.2014 21:53:25)

Malinice, ne kontam da li meriš temperaturu odmah čim se probudiš, ili ne, jer je to jedina bitna temperatura, tzv. bazalna temperatura, ona mora biti povišena u slučaju trudnoće, u odnosu na onu u folikularnoj fazi.
Ako meriš u toku dana temperatura je lepa i tako i može da sluti trudnoću, ali mnogo je bitna ona prva jutarnja, čim otvoriš oči da je izmeriš.
U slučaju da ovo jeste bazalna, tj. prva jutarnja temperatura onda je više nego odlična za taj period u ciklusu.
Navijam da budu [sm=rozacrtici.gif]

Bebana17 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (10.6.2014 21:54:32)

Amelia, žao mi je, izgledalo je obećavajuće. I ja se uvek razočaram, mada ja i nemam neke šanse za prirodno zatrudnjivanje, ali se i dalje trudim.

Malinica moja -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (11.6.2014 0:10:31)

Bebana17, merim je ujutru i upravo tako pre bilo cega..pre nego ustanem.... Ali ona je meni i u toku dana tolika...mislim ne menja se...
Nadam se da je to najpouzdaniji znak [sm=rozacrtici.gif]
Hvala ti [sm=smiley1.gif]

Ivanka 75 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (17.6.2014 22:59:53)

Mislim da mi kasni ovulacija... 16dc a nje nema na grafu, sve je u cik-cak...

babby -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (16.7.2014 11:57:29)

gde ste bazalke..nema nikog ni na jednoj temi neko zatisje...hajde grafice ovamo da podignemo temu malo evo mog...[img]http://s27.postimg.org/sradxjptv/chartgraph_module_php.png[/img]

amelia -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (16.7.2014 12:09:15)

Babby graf izgleda dobro ali sto nisi udrila jos neki xic [sm=smiley36.gif] kad je trakica pokazala pozitivno... sada ti ostaje onaj najgori deo cekanje. Jesi li pila neki cajevi ovog meseca?

babby -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (16.7.2014 12:19:36)

nisam ovog meseca ali sam pila pre par meseci i ciklus mi je bio poludeo[sm=smiley36.gif] tek ovog meseca se stabilizovao..a ne nadam se nesto previse mm je asa test pozitivan i ima preveliki broj spermatozoida[sm=smiley19.gif] ali eto nada uvek poslednja umire..

amelia -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (16.7.2014 17:16:04)

IZVORNA PORUKA: babby

nisam ovog meseca ali sam pila pre par meseci i ciklus mi je bio poludeo[sm=smiley36.gif] tek ovog meseca se stabilizovao..a ne nadam se nesto previse mm je asa test pozitivan i ima preveliki broj spermatozoida[sm=smiley19.gif] ali eto nada uvek poslednja umire..

Babby [sm=smiley13.gif] pa zar i to moze biti problem preveliki broj spermatozoida? Nikad nisam cula za to jel postoji za to nekq terapija[sm=zmeden.gif]

babby -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (16.7.2014 17:48:52)

nazalost moze probali smo svasta nesto ali zasad nista...zato se nesto i ne nadam...

amelia -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (16.7.2014 18:31:04)

[sm=smiley13.gif] zao mije draga mislim da sam te jednom vec pitala tvoja borba za [sm=duda.gif] izgleda je duga 10 tak godina jel tako? Jesi li racunala da probate jel moze inseminacija ili vto kad vec ne ide prirodno [sm=smiley13.gif]

srculence25 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (17.7.2014 0:12:25)

babby i sve ostale cekalice zelim vam da negubite nadu.Meni su uvek govorili kao treba sve kockice da se poklope da bi bilo to to.Ja u to nisam verovala.2009 imala sam mised u 7 nedelji.Od tada je proslo 5 godina iscekivanja nadanja i nista.Znaci ukupno 7 godina praznih ruku.Mm je oligospermia III grupa.Vise sporih i defektnih sa nekim osetecenjima.Jeo je one semenke pa sam se nadala bice bolje doduse malo se popravio na bolje ali i to je bilo trenutno.I taj mised kad sam imala navodno los spermogram moze biti uzrok.I sad u junu meni kasni.Iskljucila sam trudnocu mislim eto godine mi idu i hormoni poludeli pa se sve poremetilo.Krece nesto braon i staje.Odem kod dr i on mi potvrdi trudnocu.Ja bez teksta nemogu da verujem.I sad sam malo uplasena da neprodjem nedaj boze kao te 2009-te ali desilo se.Zato drage moje glavu gore i desice se dok god postoji tracak nade.Mi smo ziv primer gde su nas slali na vto jer prirodno su davali gotovo sanse nikakve.

babby -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (17.7.2014 9:52:45)

Srculence to je divno eto cuda se dogadjaju samo treba izdrzati dok ne stignu do nas.Amelija draga imali smo 3 neuspele vto..trenutno jjos uvek otplacujemo kredite pa nova vto nece skoro ako se desi neko cudo i kod nas bilo bi super...evo graf mada meni graf uvek bude lep a bude corak...[sm=smiley13.gif][img]http://s11.postimg.org/4hv0hn90j/chartgraph_module_php.png[/img]

amelia -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (17.7.2014 10:18:12)

IZVORNA PORUKA: babby
Amelija draga imali smo 3 neuspele vto..trenutno jjos uvek otplacujemo kredite pa nova vto nece skoro ako se desi neko cudo i kod nas bilo bi super...evo graf mada meni graf uvek bude lep a bude corak

Uhhh babby draga nisam znala sa si isla na vto [sm=smiley13.gif] ali nemoj gubiti nadu bice jednog dana mora biti[sm=smiley31.gif] graf stvarno izgleda dobro nadam se da ce te ovog puta iznenaditi [sm=bravo.gif]

babby -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (19.7.2014 8:09:16)

ja jutros radila test i negativan[sm=smiley13.gif][img]http://s3.postimg.org/cnr7nqzcz/chartgraph_module_php.png[/img]

amelia -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (19.7.2014 9:38:01)

Babby [sm=smiley13.gif] sto si zurila ja mislim daje jos rano za test znam dasi nestrpljiva ali dasi sacekala 2-3 dana bolje.... nemoj gubiti nadu mozda ipak za 4-5 dana grafic ce da pozeleni [sm=bravo.gif]

Verolina -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (19.7.2014 10:50:41)

Pa babby, tek ti je 10dpo...saacekaj malo :-0

babby -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (19.7.2014 11:01:01)

za 2-3 dana ionako treba da stigne ..pa sta bude bice.[sm=smajl.gif] verka sta se desava kod tebe..

Verolina -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (19.7.2014 11:16:12)

Cekam kraj septembra za VTO[sm=bravo.gif]

amelia -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (19.7.2014 11:45:21)

Verka sve je blize septembar [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

Verolina -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (19.7.2014 12:02:06)

Jeste[sm=bravo.gif]

Ivanka 75 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (19.7.2014 12:16:44)

Verka [sm=bravo.gif] 2014 je tvoja godina!

babby -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (19.7.2014 12:43:57)

da bude uspesan septembar sa bar dve[sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]

Verolina -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (19.7.2014 13:40:05)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Verka [sm=bravo.gif] 2014 je tvoja godina!

Ja se nadam[sm=bravo.gif]

gogili75 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (20.7.2014 12:30:29)

Devojke da li je moguće da ne dodje do povišene bazalne temperature a da se desila ovulacija...
bila sam na folikulometriji, 13dc mi je folikul pukao ali nije došlo do povišene bazalne

Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sledeća stranica >   >>