RE: Bazalna temperatura - VIII deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

babby -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (3.4.2014 8:02:07)

ana kakva je danas temperatura..... Von nemam pojma dal ce biti o. ili je bila u sta bas neverujem evo danas otisla gore ostaje mi da cekam [img]http://s28.postimg.org/g8krzxtql/chartgraph_module_php.png[/img]

ana07 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (3.4.2014 9:54:13)

[img]http://www4.slikomat.com/13/0403/2lp-chartg.png[/img]

Skocila i jutros [sm=bravo.gif]

Babby ne sekiraj se, videces sta ce se dalje desavati [sm=smiley1.gif] . Ja nesto kontam da ce sutra nastaviti da raste [sm=smiley1.gif] .

babby -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (3.4.2014 9:58:04)

Ana super za skok znaci obelezice ti ovulaciju 17dc a pokrivena je znaci sledi cekanje[sm=smiley1.gif] a kod mene nemam pojma videcemo

ana07 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (3.4.2014 10:04:08)

Da, sad samo da cekamo, nista lakse [sm=smiley36.gif] . Ovaj mesec necu da se nerviram, sta bude bice [sm=smiley1.gif] .

Jole84 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (3.4.2014 10:56:29)

Ana,Baby,Iva srećnooo [sm=bravo.gif]

amelia -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (3.4.2014 17:32:40)

[img]http://www.fertilityfriend.com/home/4a4668//thumb.png[/img]
My Ovulation Chart
. Bazalke navijam za sve jakoo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] evo mog grafa moja lutelalna faza trajala je 4 meseca samo 12 dana danas je trebala stici [sm=hudicek1.gif] medzutim nema traga da ce stici stomak me ne boli grudi bole onako a temperatura danas otisla gore [sm=smiley1.gif] nismo bas o pokrili kako treba ali nikad se ne zna...preostaje mj da cekam jos koji dan[sm=smiley13.gif]

madre -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (3.4.2014 22:16:41)

amelia, neka ovako visoka i ostane[sm=bravo.gif] navijam da pozeleni[sm=smiley1.gif]

IVA 11 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (3.4.2014 22:22:10)

Amelia navijammmm [sm=bravo.gif]

ana07 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.4.2014 7:32:18)

Amelia srecnooo [sm=bravo.gif] .

A evo danasnjeg stanja [sm=smiley1.gif] .

[img]http://www4.slikomat.com/13/0404/qja-chartg.png[/img]

amelia -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.4.2014 13:28:23)

[img]http://www.fertilityfriend.com/home/4a4668//thumb.png[/img]
My Ovulation Chart
. Hvala vam drage moje madre ivo ana[sm=smiley31.gif] danas opet otisla za o.1° gore to jest 37.2 ...nadam se da ce biti nesto...ana [sm=bravo.gif] preostaje nam samo da navijamo

madre -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.4.2014 13:33:52)

amelia, superrr[sm=bravo.gif] kazes da niste pokrili O bas dobro, kako to mislis? moram da pitam, kad ne vidim Xice[sm=jezicek.gif]

amelia -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.4.2014 13:42:06)

Haha madre ne znam zasto se ne vide xci ali x je bio 3 dana pre o pa sad ne znam dali da imam nade dali je [sm=duda.gif] u pitanju ili nesto drugo..videla sam da pitas za egg meni se pojavljuje nekoliko dana pre o a kad je O najvise je ima i najrastegljivija je zato se izove eggwhite hahha

madre -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.4.2014 13:44:08)

naravno da ima nade, a po grafu bih rekla da bas, bas ima nade[sm=smiley36.gif]
je l to znaci da ste se odnosili[sm=jezicek.gif] 10 dc ili 11 dc? pitam zbog nekih mojih statistika[sm=zz_biggrin.png]

degu -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.4.2014 13:45:48)

Ima nade i bolje da plivači čekaju jć nego ona njih, ne valja da dama stoji sama [sm=smiley36.gif]
Super graf Amelia [sm=bravo.gif]
E ova Madre uvek postavlja ovako direktna pitanja [sm=smiley36.gif] i za mene zna sve kad i kako :))) još me nije pitala u koliko sati :)))))))

madre -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.4.2014 13:53:50)

jesam dosadna, sta cu[sm=smiley36.gif] degu, imam danas plodnu sluz, blage menstrualne bolove u stomaku i krstima i boli me zeludac, pa se pitam da li je to O ili tek sledi?

degu -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.4.2014 13:55:50)

A sigurna si da ovulacija nije prošla? Nikad nisam imala menstrualne bolove pre ovulacije, al se dešavalo da imam te kao plodne sluzi i pred [sm=hudicek1.gif] Koji ti je dc? I zašto i dalje ne meriš BT? [sm=smiley36.gif]

madre -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.4.2014 13:58:52)

ma resila sam da se ne opterecujem, da nista ne merim i tako to[sm=smiley36.gif] ali mi jednostavno ova providna sluz bode oci, jer je inace nemam... ne bih rekla da je prosla, cak sta vise sigurna sam, vec par meseci unazad je nekako oset_im. uglavnom budu grcevi u stomaku i jajnicima, a ovo su sada blagi menstrualni bolovi i ta dugo ocekivana sluuuzzzz[sm=smiley36.gif] danas mi je 28dc, ali to kod mene nista ne znaci, jer mi je npr. prethodni ciklus trajao 60 dana i tacno znam kada mi je bila O!

degu -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.4.2014 14:00:16)

Ma nemoj da gataš u sluz nego naskoči na čoveka [sm=smiley36.gif]
Verujem ti i ja sam je tako oset_ila, doduše mene su sike uvek bolele od ovulacije do M tako da nije bilo promašaja [sm=smiley1.gif]

ana07 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.4.2014 16:26:45)

U pravu je Degu. Kad se pojavi egg definitivno je vreme za akciju. Da li ti je ovulacija tada ili dan posle, nebitno je. Kreci u napad [sm=smiley36.gif] .

amelia -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.4.2014 18:50:28)

Haha zene sto me slatko nasmejate madre imali smo x 10 dc ..degu dali ti odprilike znas koji dan ciklusa si zatrudnela[sm=smiley36.gif] madre koliko ti onda druga faza tj lutealna faza traje ako znas kada ti je bila O? Moja kratko traje 12 dana strah me da zbog toga nemam problema [sm=smiley13.gif]

ana07 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.4.2014 20:06:42)

Moja lutealna je prosli ciklus bila trinaest dana. Ni ona nije bas duga, mada sam cula da je problem kada je lutealna kraca od deset dana. A bas i mene zanima sta ce nam neko iskusniji reci . Jedino sto ti mogu reci je da sam upravo na jednom drugom forumu saznala da je ostala trudna zenica kojoj je lutealna takodje 12 dana [sm=smiley1.gif] . Eto da te bar malo utesim dok se drugi ne jave [sm=smiley1.gif] .

babby -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (5.4.2014 8:11:01)

dobro jutro bazalke ...gde su grafici...evo mog izgleda da je ipak bila o. 6dc...skroz za nepoverovati...ali ajd videcu do kraja ima jos dosta dana [sm=smiley13.gif][img]http://s27.postimg.org/y2ukj4z83/chartgraph_module_php.png[/img]

Ivanka 75 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (5.4.2014 8:24:39)

IZVORNA PORUKA: ana07

Moja lutealna je prosli ciklus bila trinaest dana. Ni ona nije bas duga, mada sam cula da je problem kada je lutealna kraca od deset dana. A bas i mene zanima sta ce nam neko iskusniji reci . Jedino sto ti mogu reci je da sam upravo na jednom drugom forumu saznala da je ostala trudna zenica kojoj je lutealna takodje 12 dana [sm=smiley1.gif] . Eto da te bar malo utesim dok se drugi ne jave [sm=smiley1.gif] .

Ja imam kratku lutealnu fazu (oko 10 dana, mozda u manje), ali zato mi je O oko 18dc.
Ono sto sam ja kiod mojih ciklusa ukapirala merenjem BT je da mi se kratka lutealna faza nadoknadjuje na locetku ciklusa, tada T jos opada da bi pocela polako da raste posle 6dc i doslo do O oko 18dc.
Tako je i sad, posle svih onih ultra kratkih ciklusa
[sm=smiley1.gif]

ana07 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (5.4.2014 10:13:40)

Babby jesi probala da za tu tempearturu sestog stavis da si je merila u isto vreme kad i ostale, onda ti kruzic nece biti prazan, pa da vidis da li ce ti onda obeleziti ovulaciju tada? I meni se cini da ti je bila ovulacija sestog.

babby -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (5.4.2014 10:18:03)

Ana probala sam i opet je ne obelezi ali napise ispod grafa da je ovulacija moguca od 5-12dc... kako je kod tebe stanje danas

Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>