Miffy84 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (30.12.2013 12:38:35)
|
Ćao drage čekalice![sm=smiley1.gif] samo da vas pozdravim i da kažem da držim fige svima vama da pozelenite [sm=bravo.gif] Ja takođe, čekam, mada već odavno ne mjerim bazalnu, ali čekam na drugi način[sm=zmeden.gif] Osluškujem i pratim simptome koji me redovno iz mjeseca u mjesec sve više ubijaju u pojam i stvarno mislim da će na kraju moja psiha postati glavni problem (ako to već sad nije) nemogućnosti ostajanja u drugom stanju[sm=smiley19.gif] Više mi ništa nije jasno, i sve mi teže padaju ovi odvratni simptomi [sm=hudicek1.gif] koji su, evo, već postali izvjesni i ovog puta, osim ako se neko Božije čudo ne desi pa [sm=hudicek1.gif] izostane. Još sam ovaj put išla na folikulometriju, sve je bilo za desetku, po doktorovim riječima, ma, bila ubijeđena da će da uspije, ciljani odnosi, ma sve... Ali, evo, kako se približava dan [sm=hudicek1.gif] imam utisak da ću svaki čas da procurim i imam sve "svoje" simptome koji nikad ne maše, tako da opet [sm=smiley19.gif] Raspisah se ja, ali naprosto moram negdje da izbacim ovu količinu frustracije koja me muči, a ko će me bolje razumjeti od onih koje su na istim "mukama"[sm=smiley13.gif] Još jednom vas pozdravljam i držim fige za [sm=nosecka.gif] i [sm=duda.gif] barem u ovoj Novoj godini![sm=love.gif]
|
|
|
|