Maja1309 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (23.5.2013 13:24:07)
|
babby evo mog skromnog mišljneja: 1. FF nije siguran kad ti je bila ovulacija, to ti označavaju ove isprekidane crvene crtice, da je siguran nebi bile isprekidane. 2. Baš kao što kaže Ana, temp nisi mjerila u isto vrijeme, to ti označavaju ovi prazni kružići. Temp moraš mjeriti svako jutro prije ustajanje iz kreveta, spavati moraš bar 6h, toplomjer moraš stresti večer prije, ne ga ujutro ga pripremati, čim otvoriš oči toplomjer u usta 8minuta. Uvijek mjeri istim toplomjerom, ispod jezika na istom mjestu svaki dan, meni živin bolji, digitalni uvjek brlja. Alkohol može utjecati na temp. Prosječni porast BT po satu je 0,1. Npr ako mjerim jutri u 6h i imam 36,3, a ako izmjerim u 8 imam 36,5, u BT graf ili bi ovu 36,5 umanjila za 0,2 jer sam spavala dva sata duže pa upisala 36,3, il bi upisala u BT 36,5 a označila bi u FF za taj dan datemp ne uključuje u mjerenja, imaš kockicu kraj temp kad upisuješ temp u ff da tu opciju uključiš isključiš. 3. Ako imaš volje igrati se sa FF [sm=smiley1.gif] ja sam ga nakon dva mjerenja shvatila kao zabavu [sm=smiley1.gif] ukloni W i C sa svih dana, ostavi samo egg, pa vidi kad će onda staviti O. 4. Dan prije ovulacije bt pada npr kod tebe 7 maja, na dan ovulacije malo poraste 8 maja i ostaje povišena do menstruacije. e sad pokušaj se igrati sa FF [sm=smiley1.gif] ako ti bilo šta treba pitaj. Ja sam mjerila 4 ciklusa prije trudnoće i više sam sama znala predvidjeti šta će se dogoditi [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|