Miffy84 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (12.5.2013 0:56:47)
|
Drage moje, trebam pomoć! Da li je neka od vas imala iskustvo da ff ne dedtektuje ovulaciju, a da se ona ipak dogodila? Ja sam apsolutno sigurna da mi je O bila 6-7 maja (po iscjetku koji liči na bjelance), a toplomjer mi je ispao jutro prije i ne znam da li se nešto "zeznulo" ali sam nastavila mjeriti temp. svako jutro, ali ne baš u isto vrijeme (bili praznici, pa sam se uspavala).[sm=jezicek.gif] Temperatura mi nije prešla 36,5, baš niska (ako je tačan toplomjer), a stomak me boli i osjećam neko pečenje po dnu, nedugo posle O i to još traje, po mojoj procjeni i dužini L faze, trebalo bi da dobijem 23-24 najdalje. Uh, mrzim ovo praćenje i opterećivanje, mislim da ovo, jednostavno, zamara psihu čovjeka i da to nije način. Ne trudimo se previše dugo, tek drugi mjesec pratim, ali sva je prilika da ću da odustanem i prepustim se, pa kad bude biće. Ionako plodne dane prepoznajem po bolu u jajnicima. Eto, drage moje, podijelila sam sa vama to što me muči, javite, se, pišite.. i naravno što prije [sm=nosecka.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|