Laska -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (26.4.2013 22:33:53)
|
Imala sam problema jedno duze vreme da se resim uraplazme, za to vreme je muz kontrolisao spermogram, sve je ok, rezultat 75% dobrih plivaca, sto je bila sjajna vest. Ali, nakon sto sam se resila uraplazme pre dva meseca, jos uvek nista se nedesava iako smo se odmah bacili na posao muckanja. U ponedeljak cu traziti uput za kontrolu jajovoda, pa cu videti na tom polju sta se desava. Jedna moja drugarica se isto mucila sa zacecem i rekli joj da nema prohodne jajovode. Otisla na kotrolu i posle kontrole (gde je videla da ima zacepljenje) ostala je [sm=nosecka.gif] i sve je ok, normalno se bebac razvija. Uh, uskoro i moje vreme kazes.... tako se svaki mesec nadam i nemogu ni da zamislim taj dan, kao nesto nestvarno sto meni nemoze da se desi. Nema sta nisam probala vec. Nakon kontrole jajovoda planiram da kontaktiram jednu zenu koja se bavi biljem i pravi biljnu mast za lecenje tog problema. Ona kaze da maximalno dva - tri meseca je potrebno da se uzima ta mast. Uglavnom je dovoljan jedan mesec. Pa sad.... videcu sta ce se desavati narednih dana.
|
|
|
|